Промяна в оборотите ААЗ
- freezone
- Автомобил:
- Двигател:
Промяна в оборотите ААЗ
Колеги сутринта паля колата и я оставих да поработи докато говоря по телефона.Докато говорех оборотите на колата се промениха все едно съм дръпнал обогатителя,но на мен обогатителя не ми работи.После пак угасих колата и пак я запалих и след 1 минута същата работа пак оборотите скочиха на 1000-1050,а преди си държеще 900.Даже днес я карах 20-30 км,после пак я угасих и пак същото направи-900 оборота и след няма и минута хоп на 1000-1050
- ogidog
- Автомобил: vw passat cc 36
- Двигател:
- Контакти:
Re: Промяна в оборотите ААЗ
колега бегай в супердизела да ти метнат една диагностика(евтина е!!) ,като ти кажат какъв е проблема изчезваш с 200 от там че вече ремонта не е евтин!! маистори после във форума колкото искаш 

- freezone
- Автомобил:
- Двигател:
Каква диагностика нали ходих и ми вдигат раменета и ми казват да карам така.Според мен да регулиращ оборотите треа да барникащ помпата ама аз никога не съм я бъзикал,а това го прави от самосебе си!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Просто изключват свещите и затова се вдигат оборотите.И тоя неработещ "обогатител"(авансатор)-да не би да е "проработил"...То там едно жилце има(ако е ръчен),на помпата си има винтче(там където се закача жилото)-и се регулират оборотите на п.х.
Много ми е интересно,като идеш на диагностика...какво точно ще гледат с компа..на AAZ..,еле па у помпата баш..
А ти вземи си поогледай демпферната шайба на коляновия вал..ей така,за спокойствие.
Много ми е интересно,като идеш на диагностика...какво точно ще гледат с компа..на AAZ..,еле па у помпата баш..
А ти вземи си поогледай демпферната шайба на коляновия вал..ей така,за спокойствие.
- freezone
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм казал че са я закачали на Вагком то нема как да стане
.Обогатителя е без жило,а що иде реч до коляновия вал знам за този проблем,но все още при мен не е толкова голям,но рано или късно ще му доиде времето-нищо не е вечно 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Тогава "аванса" е вакуумно управляем,чрез пружина си в "аванс",а като се подаде вакуум към механизма-се изключва.И пак има там една телчица ли е,жилце ли е...и бурмичка си има
И недей..с тая шайба,голям палавник е 

Върни се в “Дизелови агрегати”