За рекламата на LOOP.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гола вода са МТЕЛ ..... абонат съм им от 6 години....... от няколко месеца се опитват да ме убедят от 38 стотинки с ддс да мина на 48 стотинки с ддс към другите оператори защото договора ми бил свършил ... за сметка на това щял съм да имам 50 минути към мтел и да говоря с тях на 0.18 стотинки...... побъркали са се определено ... вивател тогедър има 500 минути и 100 смс-а към тях си и 38 стотинки с ддс към всички останали ..... не са в ред
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Tyan написа:Гола вода са МТЕЛ ..... абонат съм им от 6 години....... от няколко месеца се опитват да ме убедят от 38 стотинки с ддс да мина на 48 стотинки с ддс към другите оператори защото договора ми бил свършил ... за сметка на това щял съм да имам 50 минути към мтел и да говоря с тях на 0.18 стотинки...... побъркали са се определено ... вивател тогедър има 500 минути и 100 смс-а към тях си и 38 стотинки с ддс към всички останали ..... не са в ред
500 минути и 100 ама в мрежата на вивател дето има няколо абоната...
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Обаче към останалите ми е 38 стотинки с ддс ... на мтел също бях с 38 стотинки с ддс и след като ми изтече договора ми предлагат да мина на 48 стотинки с ддс ???? е това е абсурдно на всичко отгоре ми го предлагат това в офис ..... който всъщност е наш а те са под наем там .....ебати нинджите ...... пазя си мтела само защото имат добър обхват и хората си ем търсят на него... 

Интересно инфо от www.loop.bg за голямата "далавера" :
"Всеки месец ще можеш да говориш по 500 мин с приятелите си в мрежата на Loop за 0,01лв на минута. Ако не са ти достатъчни, следващите разговори ще бъдат по 0,12лв ... Минимално месечно потребление означава, че трябва да говориш поне за 15лв всеки месец ... "
И още интересни цифри се мотаят там. Родителите с по две деца в Loop ги очаква голяма радост всеки месец
"Всеки месец ще можеш да говориш по 500 мин с приятелите си в мрежата на Loop за 0,01лв на минута. Ако не са ти достатъчни, следващите разговори ще бъдат по 0,12лв ... Минимално месечно потребление означава, че трябва да говориш поне за 15лв всеки месец ... "
И още интересни цифри се мотаят там. Родителите с по две деца в Loop ги очаква голяма радост всеки месец

evgenyh написа:просто този тарифен план е насочен към точно определена група потенциални клиенти на възраст м/у 14 и 26г., дела на които към момента е много нисък![]()
Освен това този тарифен план се приема изключително добре - за 1 мес. има над 20 000 активации![]()
Представи си, че си ученик и отидете целия клас да си вземете карти на Loop - тогава ще говориш със всичките си съученици, приятели, брат, сестра само на 1ст. на минута![]()
Няма по добро предложение на пазара![]()
А според мен рекламата е много яка и много ме кефи, въпреки, че и аз немога да се класирам
Не се радвайте много на множеството активации. В рекламата има една ключова фраза "най-новата мрежа", т.е. мрежа, а не тарифен план. За мен това значи, че ще им отцепят ограничен брой едновременни връзки като онези безплатни Прими след 21ч. И ефектът е че говориш за 1ст/мин, обаче след 10-15 мин опити да се свържеш. (Това си мисля че ще се получи и вероятно като се натрупат повече Loop-ове ще стане наистина.)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”