Някой има ли впечатления то нета на Вива тел от пакета за 13лв телевизия, нет и карта за мобилен телефон?
В смисъл нета бързи ли е?
Тъй като съм слаб в обръщането на битове байтове и обратно билото и с гига, мега и т.н. За да си направя сметката долу-голе за колко време се тегли един файл от 700МБ(средностатистически филм например).
Вива тел нет
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
Re: Вива тел нет
velinsl написа:Тъй като съм слаб в обръщането на битове байтове и обратно билото и с гига, мега и т.н.
за нета немога да ти кажа нещо,но относно мерните единици ,ако фирмата ти каже,че нета ти е 100Мбит това значи,че максималната ти скорост е 12,5Мега байта (сметката е проста за да се получи от бит в байт се дели на 8 тоест. 100Мбит/8=12,5МБ.
б=бит
Б=байт
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
За пакетната услуга нет, телевизия и тел дето е 13 лева е с договор 2 години, и нета е ДО 12 мега бита
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Няма да се плащиш -подръжката е от рода :" от умрял писмо" Има да звъниш и да слушаш колко е важно твоето обаждане за тях, докато попаднеш на някоя малоумна мацка, на която като зададеш въпрос те прехвърля на поддръжката с пак обемисто изчакване / ако ти издържат нервите да чакаш де/.
kris11 написа:Няма да се плащиш -подръжката е от рода :" от умрял писмо" Има да звъниш и да слушаш колко е важно твоето обаждане за тях, докато попаднеш на някоя малоумна мацка, на която като зададеш въпрос те прехвърля на поддръжката с пак обемисто изчакване / ако ти издържат нервите да чакаш де/.
От 4-5 годни съм на тях и точно това е тяхното определение.
Смисъл нета бива ,но стане ли авария

А то винаги става зимата

Най ме е яд като почнат ,как ви е телефона,как ви е името,как ви е майченото мляко и тогава казва ами ще ви прехвърлим на колега.
И пак почваш отначало да обясняваш как ти е ........
Само да ми свърши договара и бегам с мръска газ тая година.
my heart iS iCe написа:За пакетната услуга нет, телевизия и тел дето е 13 лева е с договор 2 години, и нета е ДО 12 мега бита
При всички е така за съжаление, знам го. И 0,000002 бита също попада в тази граница. Не можеш да се оплачеш.
Явно са тотални скапаняци.
Благодаря за съветите.
ПС: От обща култура знам, че едното е 8 пъти другото, ама кое е х1 и х8 постоянно ги бъркам. Дори и 5 мин след като ги прочета.
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
Нета е супер стабилен, поддръжката не знам
За около 2г и малко преди, и сега около 8м, не съм имал нито един ден да няма нет. Винаги е на максимума на обещаните скорости, не е като при кварталния доставчик, БГ - 100МБ, а навън не може и 10МБ да направи 

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97

- mickoff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм ползвал нета им и не съм доволен 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”