Е са ми звъни theraven супер избеснял.
Пътува си за Нова Загора и вика: моляте пусни един сърч за сива 4-ка 2810. За 5км ме засече 15 пъти, изпреварва в арарийната лента, супер неадекватно каране...демек - кисел супол.
Колата е със стикери.
П.П на такива много ми се иска да им видя тема, че си продават курниците на части след среща с дърво...

! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Вчера..връщам се аз до Добрич. И на 500м. след излизане от Сенокос (посока Балчик) Гледам в огледалото някакъв юнак с мадамата си с една Ибиза.Карам си с 80-90 най-много понеже ми се спеше и гледам кавала тръгва да ме изпреварва на завой след като отсреща идваха 3 коли.И нашия с нея въшливата ибиза ееедвам ме изпревари и то понеже го пуснах, и на всичкото отгоре ме засече
И само 200 м. по-нататък опа един дядка с няква мадама
с хлОпел астра. Друг льохман... даде ляв мигач..викам си окей.Дръпнах се леко в дясно,понеже сега е разкопано и да не мине през дупките.Дъртака му смотан сигурно 30-40сек. не може да ме изпревари при скорост от няма и 90км/ч. Накрая пред гледам пред него(в насрещното платно) фул с дупки...ии дъртака като реши да се прибере в неговата лента баш когато беше до мен...добре че голфа има спирачки
иначе щях да съм в нивата. Такааа ли...направо побеснях. Само след няма и 5 мин. гледам юнака с пенсионера пред мен ( ама то нали голфаа си върви...не е по 1.6 като брачедите
) По принцип винаги съм толерантен на пътя ( малко време за реклама
),но тогава така ми изкипя ... викам сиии ..айдее сеч
оня с астрата доброволно спря
.

-
- Автомобил: Golf II
- Двигател:
Някакъв бастун с Ауди комби ме освири на кръговото на Павлово,при положение,че идвах от бул.Пушкин!
До бастуна:келеме,обърнат равнобедрен триъгълник с червен кант отстрани означва да преместиш крака от десния на средния педал с педалите
До бастуна:келеме,обърнат равнобедрен триъгълник с червен кант отстрани означва да преместиш крака от десния на средния педал с педалите
- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
На тази снимка няма да видите идиот на пътя, но ще видите едни други идиоти какви ги вършат на пътя
Е, случва се дори и в най-добрия град за живеене 

- bliznaci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес около 19 часа карах по бул. "България" и се бях престроил в най-лявата лента, за да завия наляво по бул. "Иван Гешов". В един момент, наближавайки светофара, отдясно ме изпревари това Ламборджини http://img3.sportal.bg/uploads/news/201 ... 305855.jpg Не можах да видя дали го караше Малката Перука Ники Михайлов или друг. Но фрапиращото в случая беше, че неговата кола беше плътно следвана от кортеж,може би охрана, състояща се от Ауди А8 и черен джип. Шофьорът на черния джип постоянно минаваше от крайна лява в крайна дясна лента, а Аудито се опита да ме изтласка от най-лявата лента към банкета. Толупите се опитваха може би да подражават на автомобилите на НСО... Нервирах се, в крайна сметка исках да завия наляво и бях в най-лявата лента, т.е в пълното си право и при поредния опит да бъда изпреварен не дадох възможност на Аудито да ме изтласка нагло, като не му позволих да се изнесе половината в моята лента,само и само за да осигури спокойствие на синчето на Боби Михайлов. Не ме е яд за друго, но въз основа на какво право тия отворковци си мислят, че имат право на специален режим на движение, рискувайки живота на всички нас? Жалко, че нямаше време да извадя телефона и да заснема случващото се, щеше да бъде интересно да се види какви безумия върши националното вратарче и съпътстващите го лоени топки.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
bliznaci написа:
Често се виждат подобни неща по бул. България, наскоро имах подобен случай с един ролс ройс, следван от Х5 с охраната. Джипът караше половината в платното на ролса и половината в платното до него, съответно създаваше проблеми за всички други коли.
- digenchev
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля че тук е мястото да спомена за слу1ката ми от дне......
Знач реших да си напрявя една разходка до Рилския манастир (много красиво място), та след разходката минавам покраи едно BMW 530 и то него се отваря деликатно задната врата и една жена на 40+ години най спокоино си изхвърля най нагло наилонова торбичка пълна с боклуци и това на 6-7м от входа на манастира след като и направих просто забележка,че това не е мястото за боклуци тя си взе торичката обратно със някакво вътрешно удовлетворение, че имам един боклук по малко си варвя към колата която беше на 6-700м пред мен. Тва същото БМВ ме настигна спря пред мен и оште по нагло пак си отвори вратата и изхвърки същата торба..... Абе ебати и простаците "РК....." Защо трябва да серете навсякаде кадето отидете....Нека несе обиждат тези койо поне малко се замислят за околната среда и не си изръскват пепелника докато чакат на светофар понеже и това съм виждал и това от колегите шофИори от РК.....

Знач реших да си напрявя една разходка до Рилския манастир (много красиво място), та след разходката минавам покраи едно BMW 530 и то него се отваря деликатно задната врата и една жена на 40+ години най спокоино си изхвърля най нагло наилонова торбичка пълна с боклуци и това на 6-7м от входа на манастира след като и направих просто забележка,че това не е мястото за боклуци тя си взе торичката обратно със някакво вътрешно удовлетворение, че имам един боклук по малко си варвя към колата която беше на 6-700м пред мен. Тва същото БМВ ме настигна спря пред мен и оште по нагло пак си отвори вратата и изхвърки същата торба..... Абе ебати и простаците "РК....." Защо трябва да серете навсякаде кадето отидете....Нека несе обиждат тези койо поне малко се замислят за околната среда и не си изръскват пепелника докато чакат на светофар понеже и това съм виждал и това от колегите шофИори от РК.....

digenchev написа:Мисля че тук е мястото да спомена за слу1ката ми от дне......
Селянията и простотията ходи по хората.Номерът със същият успех можеше да започва с Р,СА,С,КН,РВ и каквото още се сетиш.Простаци има навсякъде,не е готино да се поставят хората под общ знаменател.

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Колеги, отваряйте си очите за коли с абитуриенти... Карат абсолютно безразсъдно. Вчера дърпаха ръчни на паркинга на Била в Младост, който беше препълнен... Хората обикалят с колички с покупки, а гордите зрелостници хич не им пука какво може да се случи... 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
escrime написа:Колеги, отваряйте си очите за коли с абитуриенти... Карат абсолютно безразсъдно. Вчера дърпаха ръчни на паркинга на Била в Младост, който беше препълнен... Хората обикалят с колички с покупки, а гордите зрелостници хич не им пука какво може да се случи...
Потвърждавам и нашите келеши
К.Одаджийски написа:....
Ехе, как е взел колата на баща си се опитва да я строши.... Ма, така е научено, то крушата под дървото пада

Вчера си карам с 50 от комплекса на ЦСКА в посока кръговото на 4-ти км, и понеже след това съм направо за Г.М. Димитров, съм се престроил в средна лента и си карам. На 150 метра преди кръговото има знак че лентите от три стават две и крайна лява лента "свършва". Скоро ще има и маркировка, но знака е там. И точно където 3-та лента свършва, аз си продължавам в моята лента която вече става лява. Гледам отзад едно старче с Ауди 80 лети поне със 80 в свършващата трета лента, и като видя че аз се озовавам на пътя му( като аз съм с предимство, щото си карам в мойта лента ), като се разсвири, ама свири яко. И точно на 10 метра след това - колона за да се влееш в кръговото - е, може ли такава простотия - първо караме с 80, за да се окажем така или иначе в колона, после не даваме предимство, че и на всичкото отгоре свирим ... 

За идиота с тъмно син голф3 на пътя м.рудник-центъра в Бургас (около 08:40часа):
Говедо, това червеникавото на тротоара не е писта за излитане, а велоалея! И не си ти най-хитрия да се сетиш да минеш от там!
Да носиш поздрави на майка си! Да е жива и здрава още сто години и да те отгледа да станеш още по-голямо говедо!
Говедо, това червеникавото на тротоара не е писта за излитане, а велоалея! И не си ти най-хитрия да се сетиш да минеш от там!
Да носиш поздрави на майка си! Да е жива и здрава още сто години и да те отгледа да станеш още по-голямо говедо!
Искам да отбележа, че идиотите на пътя не са само тези, които стоят зад волана...тука в Хасково имаме пешеходци дето не познават какво е това тротоар, вървят си кат овци по платното и хич не им дреме. Който е идвал в града сигурно е забелязал, че има много добре обособени тротоари, широки и почти няма паркирани на тях коли...за жалост обаче "не сме" научени да ги използваме..
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
Аз искам да напиша ,че и аз влезнах днеска в тази графа, тръгнах да правя обратен завой в студенски град пред заведение "Къщата" и уж се огледах правя обратния завой и засекох един човек с голф 3 комби
,а той бил на няколко метра от преди да завия , а аз него видях ,което ми е странно......