директно .. или през Македония ??? че нали подобни маршрути се обсъждаха .. аз съм обещал на жената в края на юни разходка ама по дългия маршрут /1200км./ .. плажа на Тасос е "сиренцето" на финала
Не, съвсем директно - на отиване през Кулата, на връщане през Гоцето. Понеже пътувах сама предпочетох да мина по царския път Но варианта с минаване през Македония хич не е за пренебрегване, стига да има повечко време, за да може спокойно да се спира и разглежда.
Matematiks написа:Чшшш ае стига с тея сМинки беее,че тая година нема се кара и ми е тегаво
Този сезон безмоторен,тегаво си е,а ако продължава така да е кризисно положението-застоя ще е мнооооого продължителен Сега ме е ударила идеята за хубав велосипед и ръчкам тука 3 дена цени/качество и т.н. Ще ми се да е с 2 дискови,а и с амортисьорна предница най-малкото,да наподобява мотоциклет Д'ет се вика-"Като няма дъжд и градушката е дъжд"
ако някой се заинтересува за маркова каска ROOF и е дама или младеж ми предлагат една такава (за съжаление ми е малка и не мога да я ползвам) не е последен модел ,но е плащана почти 500евро,снимката е подобна но не е същата каска http://www.roof.fr/products/product.php?id=13
Вече два пъти за сезона ми се случва да ги спасявам да не ми омажат гумите като ми отнемат предимството. Колеги, ние ви пазим ама се пазете и вие и карайте разумно. Правилата за движение по пътищата важат и когато сте на мотори и инцидент на мотор може да е фатален.