DARKSIDE-архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
raix
Автомобил:
Двигател:

Re: Срещи В DARKSIDE Тракия Петък,Събота и Неделя от 19:00

Мнениеот raix » Сря 25 май 2011 19:04

Тази вечер в 20:30 съм в дарка с ангел и диди. ЗАПОВЯДАЙТЕ :drunk :drunk :beer

akrahim
Автомобил: VW Golf III
Двигател: 1.8 mono ADZ 1996

Мнениеот akrahim » Сря 25 май 2011 20:34

ааа ходите без мен в дарка браво браво ще го запомня :evil: :evil: :evil:

GT limited edition
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GT limited edition » Сря 25 май 2011 22:19

akrahim написа:ааа ходите без мен в дарка браво браво ще го запомня :evil: :evil: :evil:

Еййй .... замалко да те забравим ... mhihi :Mr Green Fun Айде утре може да се чуем .. , по точно Пешо ако ти има Тел-а ще му кажа да ти се обади и да се разберем нещо ... тамън повод да почерпиш... :mrgreen:

raix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот raix » Чет 26 май 2011 6:38

Аз говорих с митака и ми каза че си на работа иначе щях да ти звънна

akrahim

Мнениеот akrahim » Чет 26 май 2011 8:12

да ве на равота сам даго ева :( :( :(

Потребителски аватар
chefo_
Автомобил: vw golf 97 ubi
Двигател:

Мнениеот chefo_ » Чет 26 май 2011 13:36

anttonov1 написа:niko остави го,видяхме ги на сбирки са големи ама на събора нема никои,пловдивчани бяха на групички по 2-3-ма а ние отидохме 10, и не мислехме какво ще стане на колата ако караме на пистата,направихме ли си шоуто направихме го пъ те само гледаха

не се заяждам ама...първо като всеки културен човек прочел правилата на форума пиша на КИРИЛИЦА,изключая случаите когато ползвам интернета на телефона!
къде бяхте вие драги ми господа"групичката" ,най вероятно сте дошли в неделя и айде юруж да видим какво става на панаира!
*(единствената кола която видях бе намръщения пасат)
много моля никой да не го приема лично,ама ВИЕ се отлъчвате от сбирките и именно ВАС СИ може да вините че никой от пловдивската група неще да ви обръща внимание,(защото дори и аз не ви познавам,може би)щото за вас май тракия е друг град.
пак казвам нямам против да се делите ама не обвинявайте другите!аз лично не съм обърннал на никой гръб на събора, бях и двата дни!кой ме видял...видял!
нима не видяхте пловдивски коли...не гледахте драг...не гледахте и италианското...! да, някой може и да го е гледал,ама е по важно да кажете някоя глупост!
аз на сбирки вече и умишлено спирам да ходя ,защото до няква степен някои от вас са прави, много се приказва и нищо не се прави!
КАНЯ ВИ НА ОФИЦИАЛНИТЕ СБИРКИ НА ПЛОВДИВСКАТА ГРУПА! ПРОВЕЖДАТ СЕ НА ВХОДА НА СТАДИОН ПЛОВДИВ!
п.п. от тракия до гребната са 8-10 километра! 2 литра газ няма да ви бутнат!

akrahim

Мнениеот akrahim » Чет 26 май 2011 14:05

ехааа кеф поканиха ни тряя се възползваме :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Потребителски аватар
plamenpet81
Автомобил: Vento
Двигател: ABS

Мнениеот plamenpet81 » Чет 26 май 2011 16:07

anttonov1 написа:niko остави го,видяхме ги на сбирки са големи ама на събора нема никои,пловдивчани бяха на групички по 2-3-ма а ние отидохме 10, и не мислехме какво ще стане на колата ако караме на пистата,направихме ли си шоуто направихме го пъ те само гледаха

Колега явно не си обърнал внимание колко човека сме дошли на събора.Не да ми говвориш разни глупости че сме били на групички по 2-3-ма човека.Защото от тези които ходима на сбирки на гребната се събрахме 18 коли в неделя на Лукойла и на Калояново бяхме постоянно заедно.Но това си е твое мнение.Нищо лично към никой.

raix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот raix » Чет 26 май 2011 16:36

Тази вечер някои кафе ?

akrahim

Мнениеот akrahim » Чет 26 май 2011 17:45

тц

Потребителски аватар
anttonov1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anttonov1 » Чет 26 май 2011 18:16

това не се забеляза,само приказвате има и свестни хора от Вас ама сте мнооо надути ве толкова време идвах на тия сбирки и като дойде време за събора миналата година знаеш ли какво чух "ми аз немам винетка","ми аз имам работа" и т.н.аз си мисля ,че това не е правилно колкото и пъти да идвах мен никой не ме ебаваше,праиха се едни кръгчета от хора с мохабети и това беше такйа всеки четвъртък,тъ не мисля и аз така има хора който са идвали на стадиона и после идват при нас в тракия и те казват същото,това нее го приямайте като некви критики или искам да кажа нещо лошо ама това е истината.поздрави

Последна промяна от anttonov1 на Чет 26 май 2011 18:24, променено общо 1 път.

akrahim

Мнениеот akrahim » Чет 26 май 2011 18:18

не са впрягай брат,остави ги да си говорят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Мнениеот vackooo » Чет 26 май 2011 18:24

chefo_ написа:

не се заяждам ама...първо като всеки културен човек прочел правилата на форума пиша на КИРИЛИЦА,изключая случаите когато ползвам интернета на телефона!
къде бяхте вие драги ми господа"групичката" ,най вероятно сте дошли в неделя и айде юруж да видим какво става на панаира!
много моля никой да не го приема лично,ама ВИЕ се отлъчвате от сбирките и именно ВАС СИ може да вините че никой от пловдивската група неще да ви обръща внимание,(защото дори и аз не ви познавам,може би)щото за вас май тракия е друг град.
пак казвам нямам против да се делите ама не обвинявайте другите!аз лично не съм обърннал на никой гръб на събора, бях и двата дни!кой ме видял...видял!
нима не видяхте пловдивски коли...не гледахте драг...не гледахте и италианското...! да, някой може и да го е гледал,ама е по важно да кажете някоя глупост!
аз на сбирки вече и умишлено спирам да ходя ,защото до няква степен някои от вас са прави, много се приказва и нищо не се прави!
КАНЯ ВИ НА ОФИЦИАЛНИТЕ СБИРКИ НА ПЛОВДИВСКАТА ГРУПА! ПРОВЕЖДАТ СЕ НА ВХОДА НА СТАДИОН ПЛОВДИВ!

Ами и ние не се заяждаме,ама явно има причина да не идваме,при нас всички са равни,докато при вас всеки един се прави на повече от другия.Това е факт и моля да не се успорва,следователно аз нямам желание да съм сред вас,точно зареди тази причина.Колкото до това,че сме били дошли в неделя mhihi :kissy: така ще го кажа.А къде бяхте вечерта,а да защо да не се приберем да се направим на гъзари,и какво се усети от събора?Аз както и цялата ни група бяхме там събота сутринта,за жалост само Аз Нико и жена му бяхме,и мисля тук е мястот на благоодарим на Софиянци и на колегите от Пещера,че бяха така дружелюбни да ни приемат при тях,поради простата причина,че нямаше съграждани с които да си направим купона.

П.п За мен това е истината,дано никои не се почъвства обиден ама когато бях на гребната,се почувствах нежелан,само Димо дойде и си поговорихме :да:
п.п Тракия наистина си е отделен град :mrgreen:

Потребителски аватар
n-i-k-o
Автомобил: mk2 i passat b3
Двигател: ev 1984 rp 1992

Мнениеот n-i-k-o » Чет 26 май 2011 21:39

и тоя целия спор за една буква объркана в бързината.Чефо нека ти кажа така ако си видял коли с надпис VADER и AUDIO SPIRIT това сме ние.Аз лично видях много хора от сбирките на гребната даже поговорихме мисля че не е нужно да казвам кои точно.Не е до двата литра газ а е до отношение.всеки от нас е идвал на сбирките на гребната,еми в тракия и на всякъде където ходим заедно ние по-добре.тази година имаше повече участници от Пловдив в различни дисциплини от може би най интересната ви драг.евала на момчетата които прежалиха колите си и не притесняваха че могат да счупят каре или скоростна кутия (най-големите им страхове).Голямо евала и на Димо че се пусна на писта макар и за първи път,и че като счупи скоростите на драг просто си остави колата на паркинга и се върна да ви догледа.

п.п Напоследък в тоя форум нещо напрежението е много голямо.възникват много спорове за нищо,мрънкащи недоволни,недоспали и т.н осъзнайте се малко.нищо лично към никой айде със здраве

GT limited edition
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GT limited edition » Чет 26 май 2011 23:26

chefo_ написа:

Пич не те познавам що за човек си , ама все пак небеше нужно първият ти пост да критикуваш с едно голямо 'неграмотно' всее едно излиза че дебнеш от началото само и само да се изтънчеш с нещо в темата... както и да е.Мисля че знаеш че повечето да не казвам почти всички пишат с грешки вкючително и аз.За идването на събора мисля че всеки когато може тогава ще дойде , и разбирасе ще гледа 'панаир' както му викаш защото има такива комплексари където идват само и само да си покажат колата и да се изфукат с едни 1300 лева какво са направили и едва ли не те са най големите на събора, а не идват да се радват че има хора който не са спали да оргаанизират едно грандиозно събиране и да покажем на другите клубове че по организационни и по единни са Фолкс Ваген феновете и маняците.Аз лично се нямам за отлъчващ се от пловдивските сбирки защото и без вас ако почнем така да говорим пак ще има Пловдивски сбирки.Единствена причина да не идват повечето ,мисля че колегите го казаха и нека и аз да не се повтарям,,,Знаем мнооого добре къде се провеждат официалните сбирки.Благодаря от името на "групата" както я наричаш за поканата и се надявам другия четвъртък да дойдем и да се запознаем лично и да обменим някой лаф.Относно разтоянието и 20 километра да са мен това не ме бърка,аз нито съм от тракия нито нищо,ако става въпрос и до асеновградските сбирки ходя , колко хора биха се навили да утидят... николко.. но просто в подходяща компания се създава приятелство,мисля че трябва да го знаеш ;) Нищо лично в изказването ми нито се заяждам нито искам да спечеля нещо с това , дано си ме разбрал . Айде със здраве и се надявам да се видим следващия четвъртък. :beer :да:

Върни се в “Организационен”