Настройка за фарове за мъгла?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Настройка за фарове за мъгла?
Здравейте, имаше една много интересна тема и полезна, по която си настроих фаровете. Обаче имам питане дали има подобен метод за настройка на фарове за мъгла? Понеже ще слагам малки фарчета отпред, с жълто фолио ги направихме, но не зная как се регулират, за да светят максимално коректно, доколкото могат да светят добре фарове поставени на нивото на късите светлини... Ако някой е настройвал да даде малко жокери, ще съм много благодарен на отзовалите се. 

- actros1846
- Автомобил: AUDI A4 B5 1.9 TDI Avant Facelift
- Двигател: AFN 1999
Re: Настройка за фарове за мъгла?
Аз мойте си ги настройвам да ми светят на 15 метра пред колата. Според мен е достатъчно.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Ако са в маската няма как да светят коректно и не са за мъгла.Там са си дългите на Г2. На бронята, под нея са вече за мъгла - лента обхващаща в ляво о дясно пътя и банкета и напред до 10-15м .
Ако изнамериш някоя стара книга за Лада, Москвич там по спомени имаше картинка за допълнителни фарове за мъгла.Ако изнамеря мога да сканирам картинката довечера.
Ако изнамериш някоя стара книга за Лада, Москвич там по спомени имаше картинка за допълнителни фарове за мъгла.Ако изнамеря мога да сканирам картинката довечера.
- stefan4o
- Контакти:
Не си съвсем прав колега. Тези точно ги дават fog-lights нищо, че са на маската. Има още един модел, които са наистина за дълги светлини. Или поне така пише в ЕТКА 

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Малките за голф 2 са общо взето 2 вида, с доста оребрено стъкло за мъгла и с не толкова за дълги, като цяло фара за мъгла трябва да е максимално до асфалта като позиция, а тези са високо.
- stefan4o
- Контакти:
Точно такива са моите - с доста оребрено стъкло. Значи да приема, че няма унифициран начин като при късите за настройка. То е ясно, че няма да са като истински фарове за мъгла поради позицията си, но все пак и малко ефект да има от тях е по-добре от нищо 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Ако имат ламаринки пред крушката стават , ако нямат са за дълги.
За мъгла по-добре закрепени под бронята .
За мъгла по-добре закрепени под бронята .
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Принципно фаровете за мъжла е хубаво да са ниско долу - както оригиналните халогени за Голф 2 с широка броня
Настройката зависи от това колко силно ти светят фаровете и начина по който осветява пред тебе и малко в страни .

Настройката зависи от това колко силно ти светят фаровете и начина по който осветява пред тебе и малко в страни .
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”