Как да си затапя задната чистачка на Пасат Б5 комби
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как да си затапя задната чистачка на Пасат Б5 комби
Това няма как да стане
По вашата логика и запълването на дръжките е коструктивна промяна да не говориме за Голфовете с по 1 чистачка

-
- Автомобил:
- Двигател:
KirilGeorgiev написа:Това няма как да станеПо вашата логика.......
Колега,ти още ли не си разбрал,че нашата логика няма нищо общо с логиката на катаджиите/ако въобще може да се говори за някаква логика при хора без мозък/?Ти си запълвай каквото искаш и си карай,но когато се наложи да смениш регистрация и цъфнеш на каналите,ще ти разгонят фамилията,особено пък ако и им се правиш на умен.Достатъчно е да повисиш 3-4 пъти на опашките,да ти вземата 3-4 пъти таксата за минаването и ще проклинаш деня,в който си решил да се ебаваш със системата/даже не съм сигурен дали ще ти дадат да се пробваш да минаваш толкова пъти,или направо ще те спрат от движение,пък ти после се оплаквай на "арменския поп"/

Последна промяна от jordanik на Пет 27 май 2011 17:10, променено общо 2 пъти.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
За разлика от дръжките, чистачката има отношение към безопастността на автомобила.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Тук да вмъкна питането си- кои модели на Пасат седан изобщо имат задна чистчка?
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Чесно казано съм си с тапа и само зимата си слагам чистачката,не заради друго просто не ми се слиза пред половин час да бърша задния прозорец.
Това с техническите прегледи.......знаем каква ни е системата.Колкото и пъти да съм минавал,не са ми правили забележка за задната чистачка но се карат,че опират праговете и не мога да се кача на барабаните.
Това с техническите прегледи.......знаем каква ни е системата.Колкото и пъти да съм минавал,не са ми правили забележка за задната чистачка но се карат,че опират праговете и не мога да се кача на барабаните.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
парче пластмаса, слагаш го в дупката. С поялник го прилепяш към основата. След това малко влакнест кит. Шкуриш с водна шкурка за да изравниш. Пръскаш с черен спрей. И се едно е фабрично, без чистачка.
Останлите, придъжайте се към темата! Съвети за КАТ се дават в друга тема!
Останлите, придъжайте се към темата! Съвети за КАТ се дават в друга тема!
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Най-добрия начин е да сложиш тапа на дупката . Всички други алтернативи ги избави от главата си . Сложи гумена тапа ( не пластмасова ) , за да няма начин водата да влиза в багажника ! 

- madwifi
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: 1.9D AEF
Малко късно я виждам темата но мога да ти кажа как съм си затапил аз задната чистачка на голф 4. Отиваш в някой магазин за строителни материали (Практикер, Бриколаж и т.н.) и в отдела където продават мивки и смесители намираш тапа за мивка. Представлява следното:

Избираш си нужната големина и го взимаш. След това най-добре е да го изшкуриш отгоре и да го пръснеш със черен мат спрей. Поне аз така направих. Самата тапа е желязна и си има гумено уплътнение. Всичко на мен ми отне около 15 мин което включваше и чакането на боята да изсъхне.

Избираш си нужната големина и го взимаш. След това най-добре е да го изшкуриш отгоре и да го пръснеш със черен мат спрей. Поне аз така направих. Самата тапа е желязна и си има гумено уплътнение. Всичко на мен ми отне около 15 мин което включваше и чакането на боята да изсъхне.

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Вчера затапихме дупката за чистачката на колегата stefanvwto тапата е направена от текстолит и струва точно 2 лева при стругар за 10 минути работа.
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Limp написа:И сега? В смисъл, какво е предимството
Красотатааааа

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Тва е пълна безмислица, бе хора
Гоуфу кат го покарам 10 минути, ако не от кал или мръсотия, от прахта се зацапва стъклото (поне в Пловдив). Ми кат падне един дъжд кво ше правиш, тогава чистачката е нужна постоянно
Не се занимавайте с глупости, да стигате и до проблеми с КАТ заради нещо, което е непрактично и незабележимо (нали уж визия се гонела). Мръсното задно стъкло е точно толкова опасно като мръсното предно. Ти кат караш назад по огледалата ли ще се ориентираш?!

- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
mania написа:Ти кат караш назад по огледалата ли ще се ориентираш?!
ЪъЪ...да

-
- Автомобил:
- Двигател:
mania написа:Тва е пълна безмислица, бе хораГоуфу кат го покарам 10 минути, ако не от кал или мръсотия, от прахта се зацапва стъклото (поне в Пловдив). Ми кат падне един дъжд кво ше правиш, тогава чистачката е нужна постоянно
Не се занимавайте с глупости, да стигате и до проблеми с КАТ заради нещо, което е непрактично и незабележимо (нали уж визия се гонела). Мръсното задно стъкло е точно толкова опасно като мръсното предно. Ти кат караш назад по огледалата ли ще се ориентираш?!
Ами Пасатите, Мондео седан и Мерцедес 124 като нямат задна чистачка как ли се ориентират шофьорите им?