Технотест за бус транспортер- цена?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
vladobo
Автомобил: мерцедес
Двигател:

Технотест за бус транспортер- цена?

Мнениеот vladobo » Чет 26 май 2011 21:55

Здравейте, искам да попитам някой знае ли колко ще ми струва технотеста и документацията на един бус които е товарен с мотор 1,6д ако реша да го направя 1.9тд и 7+1 места. Бусчето ми е на оферта(1000лв - по малко на изплащане, когато мога) но ме интересува колко ше излезе кат + технотест и всички документи. Ако някои го е правил наскоро това с смяната на двигателя и монтаж на седалки - моля да сподели цени и необходими документи , защото аз им разглеждах саита на технотест но е доста объркано там и не разбрах за седалки веднъж и веднъж за двигател ли трябва да мина или и двете на куп може и едно заплащане на 204лв и в кат за документите още колко?

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Re: Технотест за бус транспортер- цена?

Мнениеот Dead man » Пет 27 май 2011 0:19

Не можеш ли да отидеш до Технотест и да ги питаш колко пари ще искат ?

Потребителски аватар
vladobo
Двигател:

Мнениеот vladobo » Пет 27 май 2011 6:13

Попринцип в момента нямам времето да отида в рамките на работния ден, затова реших да попитам тук ако някои го е правил да сподели, защото искам да взема бусчето аз преди другите кандидати , но ми се искаше да знам. А то че ще ходя - ще ходя, просто исках някои да помогне с предварително инфо.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 27 май 2011 10:23

От началото на януари 2011- около 370-380 лв / не помня точната сума/ Питах в "Технотест" Шумен в края на февруари. Опашки нямаше - мен ме интересуваше минаването на пререгистрирането 5 местен ван Шаран в 7 местен /само 2 седалки без никаква промяна по автомобила защото си има гнезда, колани по седалките./
При теста ще мина , но после ще има нерешим проблем с КАТ и особено с НАП - Гледат първа регистрация на автомобила -НАП имат директива от Педерянков.
При теб ще е много трудно и ме съмнява цената да е такава.
P.S.Бях писал точната сума тогава , но не помня в коя тема.

Потребителски аватар
vladobo
Двигател:

Мнениеот vladobo » Пет 27 май 2011 18:21

[quote="kris11"]От началото на януари 2011- около 370-380 лв / не помня точната сума/ Питах в "Технотест" Шумен в края на февруари. Опашки нямаше - мен ме интересуваше минаването на пререгистрирането 5 местен ван Шаран в 7 местен /само 2 седалки без никаква промяна по автомобила защото си има гнезда, колани по седалките./
При теста ще мина , но после ще има нерешим проблем с КАТ и особено с НАП - Гледат първа регистрация на автомобила -НАП имат директива от Педерянков.
При теб ще е много трудно и ме съмнява цената да е такава.
P.S.Бях писал точната сума тогава , но не помня в коя тема.[/ Благодаря за отговора :beer

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”