Напомпване на голф 2 GTD- завършено, 113 кс на колелата
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: Напомпване на голф 2 GTD
И нови замервания 

-
- Автомобил: Audi 80 B4
- Двигател: 1994 1z
именно 

- GAZARA
- Автомобил: VW GOLF-2
- Двигател: 1.6 EZ 1990
Deo88 написа:Колата набира по-бързо от колкото е на този клип - http://vbox7.com/play:3fceea63
На клипа си личи , че не я натиска много !
Имах възможността да я покарам и мога само да кача , че добре си набира .
Кофти , че цялата права беше около 200 м . Правата е тази , която свършва точно на входа за писта "Дракон" .
Продължавай в същия дух , а ние ще чакаме нов клип
п.с. Що ма не подсети да направя завчера клип бре
абре този клип е правен с бормашината отзад.....едно време на московеца на място палних километража....

малко маитап де...колата си варви много добре--преди подобренията не можах да му избегам...лепна се за мен като МУХА НА МЕД...........///е то аз карах без да подавам газ////

-
Да поразмърдам темата малко..поради многото разходи това лято донапомпването е замразено.Изминах около 5000 км след пипането на турбото и помпата,няма абсолютно никакви проблеми,като се има предвид че често колата се кара в критичните и се пържи здраво.Преди около 2000 км сложих бууст метър и бууст контролер,на 4-та турбината надува на 1,5 бара и все я чаках да се избуши ама засега държи да чукна на дърво.Двигателят на дълъг път изобщо не успява да загрее,разхода при нормално каране до 110 извънградско е под 5.Дотук всичко,което Емо ми каза за безопасния на този етап тунинг по колата излезе вярно.Дръпки не съм правил освен с една корса 1,4 82 коня някакъв спортен тип се водела,двувратка.Върви между другото,на старта я вземам но като вкара третата ме застига и на 400-ния метър ми е на бронята отзад.
-
тези дни дооправих настройките на ГНП-то,оказа се че може да се пусне още нафта.Резултатът беше задоволителен на пръв поглед,но трябваше и да се пробва.Отидох в събота вечерта на импровизираните гонки близо до Стара Загора и се надявах да има някоя печица нещо там ТДИ ако е възможно античип
ама имаше само бензини и то здрави
пуснах се за спорта с една Вектра ГСИ 150 конна и пича си ме наби естествено но ми направи впечатление че до края на моята втора-около 75 км/час вървяхме заедно.Стартирахме още един път да не би нещо да стана грешка ама пак така-до около 75 сме на една линия а после доста мъжки си ме издърпва и сигурно на 400-стотния метър ми беше отпред 6-7 коли.Така и така бях тръгнал по пързалката викам айде и с корадо Г-60 компресор.Пак същия резултат-до 75 сме заедно и после си ме тупа.Но не е зле като резултат.Турбинката ми в момента на четвърта надува на 1,6 бара но май само духа и нищо не прави във високите.Мисля да го поправя с днешната покупка:

К24..Но засега няма да се слага,че трябват и някои други доработки,като най-важното е да махна кулера от сегашното му никакво място и да му измислим челно поставяне.Поне сега съм спокоен,че ако издухам стоковия Гарет имам какво да мушна на местото му

К24..Но засега няма да се слага,че трябват и някои други доработки,като най-важното е да махна кулера от сегашното му никакво място и да му измислим челно поставяне.Поне сега съм спокоен,че ако издухам стоковия Гарет имам какво да мушна на местото му

- emiltd
- Автомобил:
- Двигател:
А те така
Просто при майстора,при който беше ходил,ти беше сбъркал настройките на горивото,ма оправихме нещата
.Трябва да се изкара кулера отпред и тогава може още някой километър отгоре да спориш на въпросните бензинки...но с Т2 толкова.С немското прасе ще е по-добре осезателно,особено във високите обороти.
Успех и поздрави

Просто при майстора,при който беше ходил,ти беше сбъркал настройките на горивото,ма оправихме нещата

Успех и поздрави

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
До 70-80км/ч е въпрос на сцепление след това си проличава, коя кола е по-силна, с кола 300коня на предно с нормални улични гуми, резултата ще е почти същия. 
Преди врем с приятел си правихме така ташак той с 1.8 90коня, аз с 2.0 16V 150к.с., всеки път беше пред мен с 1-2коли до 70-80км/ч после изчезваше, ама просто той имаше гуми, аз галоши.
Да не вземе да разковеш мотора или скоростите с тая К24ка

Преди врем с приятел си правихме така ташак той с 1.8 90коня, аз с 2.0 16V 150к.с., всеки път беше пред мен с 1-2коли до 70-80км/ч после изчезваше, ама просто той имаше гуми, аз галоши.
Да не вземе да разковеш мотора или скоростите с тая К24ка

- emiltd
- Автомобил:
- Двигател:
niikoo_1 написа:До 70-80км/ч е въпрос на сцепление след това си проличава, коя кола е по-силна, с кола 300коня на предно с нормални улични гуми, резултата ще е почти същия.
Прав си,но все пак мисля че въпросната вектра и Корадо са далеч от 300коня...За Корадото Г 60,доколкото знам е сток,докато Вектрата явно има некви доработки,щото май тупа дизелака по-сериозно в голямата скорост...така поне разбрах от Тошето

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
определящо за ускорението до ~ 50-70км/ч на една кола на предно над 100к.с. е сцеплението това ми е мисълта, кола 300коня на предно с нормални гуми не е по-бърза от кола 150к.с. до точно тези километри (където свършва първа и се слага точно втора -> това при бензинов двигател)
Мисълта ми е че до тия километри, няма значение какви са доработки на Вектрата, важно е какви гуми/диференциал/скорости/шофьор има
мисля, че го разбра пределно ясно.
Случки от ежедневието има много като как Голф 2 ГТИ стой до 80км/ч пред Меган РС 225 и Голф 5 ГТИ 200к.с.
Мисълта ми е че до тия километри, няма значение какви са доработки на Вектрата, важно е какви гуми/диференциал/скорости/шофьор има

Случки от ежедневието има много като как Голф 2 ГТИ стой до 80км/ч пред Меган РС 225 и Голф 5 ГТИ 200к.с.

-
с новия охлюв се надявам да се задържа с тях и на третата 

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дано да нямаш проблем с новия охлюФ, закарай го някъде да се види дали е читав, за да не преправяш една камара неща, а накрая да се окаже, че турбината се е предала отдавна и неще да надува, фърля масло или тече като лейка, че историята познава и такива случай.
-
ми тя работата малко на късмет..тя и да е читава турбината мотора може да окози някое агне
прежалил съм го вече пък и ми е любопитно докъде ще издържи и колко му е потенциала.На Емо дизелака 1,6 е преживял доста стартове точно с такова турбо.

-
между другото имам чувството че с тая кутия нещо не е как трябва.От турбодизелна двойка е дали да не качим една от чист дизел че били по-къси скоростите 

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Като човек карал тая двойка 2 пъти - веднъж преди и 1-път след донастройката мога да кажа,че разликата във вървенето е
.
Колкото до кутията,поне според мен не ти трябва по-къса.Тя и без това е супер къса
Малко хърка 2-рата ...ама така е с бързите коли

Колкото до кутията,поне според мен не ти трябва по-къса.Тя и без това е супер къса

Малко хърка 2-рата ...ама така е с бързите коли

-
а след монтирането на новата палавница очаквам да се получи