Направи си сам,Bad Look На Passat b3

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
vasex
Автомобил:
Двигател:

Re: Направи си сам,Bad Look На Passat b3

Мнениеот vasex » Вто 17 май 2011 6:47

имам и лада която е с фарове от бмв 5-та серия от 94год.и ми се струват същите по разположението на лупата и под нея полумесеца и от горе габаритчето.А попринцип тея фарове как се водят

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Мнениеот vackooo » Вто 17 май 2011 9:51

vasex написа:имам и лада която е с фарове от бмв 5-та серия от 94год.и ми се струват същите по разположението на лупата и под нея полумесеца и от горе габаритчето.А попринцип тея фарове как се водят

ами пак се водят хела,само че разликата м/у мойте и другата хела е там,че при мойте къси и дълги са с един и същ диаметър ,а при другата хела дългите са малко по малки от късите

Потребителски аватар
X_PERT_166
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот X_PERT_166 » Съб 28 май 2011 7:34

da si ibie.jpg
германското ми дяволче :twisted: :Mr Green Fun

Потребителски аватар
vasex
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasex » Нед 29 май 2011 21:10

Ето споменатия на миналата страница Пасатор Б3 кажете мнението колеги получил ли се е :bishop

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот kriso_g » Нед 29 май 2011 21:30

не ме кефи как тъпо гледа :?

Потребителски аватар
tupalka
Автомобил: Passat B6
Двигател: BMR

Мнениеот tupalka » Нед 29 май 2011 21:31

за веждата идеята е добра, но много си я смъкнал надолу, и изглежда пресилено според мен. Даже на едната снимка ми изглежда като направена на фотошоп... :mrgreen:

Потребителски аватар
vasex
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasex » Нед 29 май 2011 21:48

реална си е но е мн нервирана и фаровете мн не светят има кеснон на 6000 и синее мн и се чуда дали да не сложа на 4000 да белее и ще се прогледне или дайте идея за фаровете :bishop

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Нед 29 май 2011 21:50

vasex написа:Ето споменатия на миналата страница Пасатор Б3 кажете мнението колеги получил ли се е :bishop

Малко е в повече маската....а каква точно е идеята задните врати да са без дръжки,а предните със..... :)

Потребителски аватар
vasex
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasex » Нед 29 май 2011 21:52

мн им се чупат и тамън ги смених и как може аз да ги отварям без грешка а секи друг да ги сеца и да ги дарпа и ми писна да копувам секи месец дръжки а и така по ме радва

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Пон 30 май 2011 8:56

vasex написа:писна да копувам секи месец дръжки а и така по ме радва

Ясно....
vasex написа:реална си е но е мн нервирана и фаровете мн не светят има кеснон на 6000 и синее мн и се чуда дали да не сложа на 4000 да белее и ще се прогледне

....преди един колега беше обяснил за бед лука коя точно зона от светлината на фара спира....но нещо не мога да намеря темата!Нищо не пречи да се види как свети с маската и без нея...4болта са!

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Пон 30 май 2011 14:30

vasex написа:мн им се чупат и тамън ги смених и как може аз да ги отварям без грешка а секи друг да ги сеца и да ги дарпа и ми писна да копувам секи месец дръжки а и така по ме радва

Колега мн хубав акт можеш да отнесеш за тая предница и ще има цигу-миго тури ми гу ! eusa

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Мнениеот vackooo » Пон 30 май 2011 15:08

Бай Семо написа:
vasex написа:мн им се чупат и тамън ги смених и как може аз да ги отварям без грешка а секи друг да ги сеца и да ги дарпа и ми писна да копувам секи месец дръжки а и така по ме радва

Колега мн хубав акт можеш да отнесеш за тая предница и ще има цигу-миго тури ми гу ! eusa

Айде бе....малко не съм съгласен,къв акт ще отнесе?
Мойта като беше много намръщена си минах кат та даже не са ме и питали кое,как и защо

Потребителски аватар
vasex
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasex » Пон 30 май 2011 19:02

Бай Семо написа:

брат спирали са ме никой нищо не е казвал но това не пречи и някой да се заяде прав си.колеги колкото до светлината ми казаха че късите светят отгоре на фара а долната част се расейва по малко и преди да я направя ми казваха няма да имаш фарове вярно че ксенона се вижда що годе но на баш си тъмно синее и видимостта е слаба и се чудя тази синя расейка която получавам от тоя ксенон на 6000 да подменя крушките с по нисак поне на 4000 за да стане бяла светлина и тогава мисля че ще се види добре а за дълги да не говорим пълна трагедия светят пред мене :deal и се чудя дали да не експериментирам с фаровете и да испиля оребрението ида сложа лупи както са напраени фаровете на люси :bishop

Потребителски аватар
miti_kamenov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот miti_kamenov » Пон 30 май 2011 21:29

Колега VASEX от смола или пластмаса са ти веждите,опитай малко да ги намалиш прекалено е намръщен (мое мнение)

Потребителски аватар
vasex
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasex » Пон 30 май 2011 22:18

маската е смола ама веждите са малко нито едното нито другото парво бяха от една танка мрежа и след това ги изградих с полиестер че не намерих тънка пластмаса и сега ако реша да ги намалявам сичко отначало треаа мисла :bishop

Върни се в “Направи си сам!”