Направи си сам,Bad Look На Passat b3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Направи си сам,Bad Look На Passat b3
имам и лада която е с фарове от бмв 5-та серия от 94год.и ми се струват същите по разположението на лупата и под нея полумесеца и от горе габаритчето.А попринцип тея фарове как се водят
- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
vasex написа:имам и лада която е с фарове от бмв 5-та серия от 94год.и ми се струват същите по разположението на лупата и под нея полумесеца и от горе габаритчето.А попринцип тея фарове как се водят
ами пак се водят хела,само че разликата м/у мойте и другата хела е там,че при мойте къси и дълги са с един и същ диаметър ,а при другата хела дългите са малко по малки от късите
- X_PERT_166
- Автомобил:
- Двигател:

Ето споменатия на миналата страница Пасатор Б3 кажете мнението колеги получил ли се е 

- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
не ме кефи как тъпо гледа 

- tupalka
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMR
за веждата идеята е добра, но много си я смъкнал надолу, и изглежда пресилено според мен. Даже на едната снимка ми изглежда като направена на фотошоп... 

реална си е но е мн нервирана и фаровете мн не светят има кеснон на 6000 и синее мн и се чуда дали да не сложа на 4000 да белее и ще се прогледне или дайте идея за фаровете 

- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
vasex написа:Ето споменатия на миналата страница Пасатор Б3 кажете мнението колеги получил ли се е
Малко е в повече маската....а каква точно е идеята задните врати да са без дръжки,а предните със.....

мн им се чупат и тамън ги смених и как може аз да ги отварям без грешка а секи друг да ги сеца и да ги дарпа и ми писна да копувам секи месец дръжки а и така по ме радва
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
vasex написа:писна да копувам секи месец дръжки а и така по ме радва
Ясно....
vasex написа:реална си е но е мн нервирана и фаровете мн не светят има кеснон на 6000 и синее мн и се чуда дали да не сложа на 4000 да белее и ще се прогледне
....преди един колега беше обяснил за бед лука коя точно зона от светлината на фара спира....но нещо не мога да намеря темата!Нищо не пречи да се види как свети с маската и без нея...4болта са!
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
vasex написа:мн им се чупат и тамън ги смених и как може аз да ги отварям без грешка а секи друг да ги сеца и да ги дарпа и ми писна да копувам секи месец дръжки а и така по ме радва
Колега мн хубав акт можеш да отнесеш за тая предница и ще има цигу-миго тури ми гу !

- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
Бай Семо написа:vasex написа:мн им се чупат и тамън ги смених и как може аз да ги отварям без грешка а секи друг да ги сеца и да ги дарпа и ми писна да копувам секи месец дръжки а и така по ме радва
Колега мн хубав акт можеш да отнесеш за тая предница и ще има цигу-миго тури ми гу !
Айде бе....малко не съм съгласен,къв акт ще отнесе?
Мойта като беше много намръщена си минах кат та даже не са ме и питали кое,как и защо
Бай Семо написа:vasex написа:мн им се чупат и тамън ги смених и как може аз да ги отварям без грешка а секи друг да ги сеца и да ги дарпа и ми писна да копувам секи месец дръжки а и така по ме радва
брат спирали са ме никой нищо не е казвал но това не пречи и някой да се заяде прав си.колеги колкото до светлината ми казаха че късите светят отгоре на фара а долната част се расейва по малко и преди да я направя ми казваха няма да имаш фарове вярно че ксенона се вижда що годе но на баш си тъмно синее и видимостта е слаба и се чудя тази синя расейка която получавам от тоя ксенон на 6000 да подменя крушките с по нисак поне на 4000 за да стане бяла светлина и тогава мисля че ще се види добре а за дълги да не говорим пълна трагедия светят пред мене

- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега VASEX от смола или пластмаса са ти веждите,опитай малко да ги намалиш прекалено е намръщен (мое мнение)
маската е смола ама веждите са малко нито едното нито другото парво бяха от една танка мрежа и след това ги изградих с полиестер че не намерих тънка пластмаса и сега ако реша да ги намалявам сичко отначало треаа мисла