Проблеми с новата 3-ка

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
i.stojanov
Автомобил: Golf 5 TDI
Двигател: BXE 2007

Проблеми с новата 3-ка

Мнениеот i.stojanov » Пон 30 май 2011 12:06

Здравейте,търсих си 1 месец кола,попадна ми накрая един Голф 3 1.6i AEK.Какво съм гледал,какво съм мислил и накрая се оказа,че не работи бензинова помпа,4-те амортисьора са за смяна(като лодка е),съединител е за смяна(отделя много горе),проблем със спирачките(4 дискови,а спира все едно съм с колело,предните дискове изглеждат нови,задните имат много лек ръб,още не съм гледал накладки...),климатика е за пълнене(не ми е най-големия поблем сега :) ).От Варна съм ,не разполагам с парите на света,интересуваме кадърен майстор и така да се каже да мина тънко със сумата относно части и работа,до колкото е възможно разбира се. scare
Благодаря предварително :?

Потребителски аватар
plamen-roni
Автомобил: SEAT EXEO TDI
Двигател: CAGC-2010

Re: Проблеми с новата 3-ка

Мнениеот plamen-roni » Пон 30 май 2011 17:28

Ами къди си си отварял очите, доста проблемна кола си купил.Като за начало има форумни майстори от Варна който работят качественно и на добри цени.Иначе мога да ти дам и телефона на момчето което прави моят голф и да му се обадиш да се разберете да я погледне.Ако решиш нещо пиши,ще ти го дам на ЛС.

i.stojanov

Мнениеот i.stojanov » Вто 31 май 2011 23:05

Останових,че няма такава заводска модификация с 4 диска :) А и ми се струва,че АБС не работи.Утре ще обикалям майстори,но все пак някой да има идея? Четох че и до колкото разбрах е сменен задния мост с такъв с дискове и поради тази причина има нужда от смяна на казанчето.Може ли това да е проблем за странния педал,който потъва доста ?

twista2020
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот twista2020 » Съб 04 юни 2011 20:54

Моя е с 4 диска.Така че и при теб би трябвало да е заводско.

i.stojanov

Мнениеот i.stojanov » Пон 06 юни 2011 10:06

twista2020 написа:Моя е с 4 диска.Така че и при теб би трябвало да е заводско.

Поне така ми каза един колега от форума,обаче още същият ден видях пред блока още 2 голфа GT и бяха с 4 диска,така че се успокоих :) Само че така като няма ABS е неприятно,педала е твърд,започва да спира почти от половината ход нататък ...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”