Ел.стъкла за Octavia I ???
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Ел.стъкла за Octavia I ???
Здравейте. Значи имам следното запитване...комшията има Octavia I 2006г.,но няма ел.стъкла,понеже от представителството му искаха близо хилядарка отгоре за ел.пакета.Таа...скимнало му сега да си да си слага ама нито той знае от каква друга кола може да станат,нито аз.Мисля си че от Golf 4/Bora би трябвало да станат...и от Passat B5/5.5 евентуално...но знам ли
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Ел.стъкла за Octavia I ???
Колега, ако имаш инсталирана ЕТКА метни едно око там. По принцип ползват доста еднакви части тези коли. Свери номерата на частите по ел.стъклото и така ще разбереш. 

- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Точно че нямам,затова и не знам. Просто не може да се инсталира на Win 7.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
По добре да е дал тия 1К тогава. За да се посдят стъкла трябва да се смени окабеляване на врати инсталация в купе и т.н. и си е е... майката на тия новите коли. Не е като на старите да е във отделни снопове инсталацията за отделните агрегати. Умишленно е направено във общ сноп че да ти вземат една цифра ако решиш да измениш нещо след като е слязла от конвейра. Пък и така им е по-лесно да окомплектоват колите на конвейра. Единственният вариант за който се сещам е да ходи на морга да търси същата (същата година със същият двигател) и да и вземе инсталацията от купето,вратите и стъклоподемниците.
Съмнява ме да станат от нещо различно от Октавия все пак купето е различно и шини, ролки, пластмаси са други евентуално моторчета да станат. Като се сета че беше 180 лева механиката без моторчето за шофьорската по добре да си се радва и така.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
А какво правим с копчетата и корите на вратите? Трябва му Октавия 1 в някоя морга и да се купи всичко. Поне 300лв ще искат че и отгоре 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”