"stefan4o" Ако има две Помпи си си вклучен в схемата .Сега ще питам на едно място дадоха ми един номер да званна.Аз ако има нещо ще ти пиша.Ама колегите ако знаеят нещо да казват.И ако имат такива Външни Електрически помпи да да кажат цена
Ами аз питах в един магазин за руски коли в Стара Загора и ми казаха, че скоро са продали последната помпа, оригинална, руска за 75 лева мисля ми каза.
Тя ако и цената е същата... по-добре без нея. По-скоро от някой стар ЗАЗ. Иначе пък тая в магазина ми се кълна, че тая помпа била практически вечна. Не знам дали наистина е така.
stefan4o написа:Тя ако и цената е същата... по-добре без нея. По-скоро от някой стар ЗАЗ. Иначе пък тая в магазина ми се кълна, че тая помпа била практически вечна. Не знам дали наистина е така.
и аз в момента правя това упражнение и ме интересува оригиналното табло(уредите) дали ще мога да си остана с него или трябва да сложа това от голф 3 ? също така съм с външна ел. помпа за механична инжекция.има ли някаква разлика в налягането и дали ще мога да карам с нея или трябва да купя друга с по малко налягане??