голф 2 какви мигачи да сложа на калника ?
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
голф 2 какви мигачи да сложа на калника ?
ЗДР колеги.Притежавам голф 2 87г и съм решил да сложа мигачи на калника,че понякога си трябват.Та въпроса ми е имате ли идея какви да са ,от каква друга кола стават (се приспосява) искам да е нещо по различно.Сега местата на мигачите са запушени с надписи GTD или да не се занимавам с глупости да си слагам стандартните задимени.Ще чакам идеи.
- M1LEN
- Автомобил: GOLF mk2
- Двигател: SB 1991
Re: голф 2 какви мигачи да сложа на калника ?
напиши в google "mk2 light banana style" и виж дали ще ти харесат.
Последна промяна от M1LEN на Сря 01 юни 2011 21:48, променено общо 1 път.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Оригиналини какви други. Сваляш капачката на която пише GTD и си слагаш мигачлетата. Еднакви са на Голф 2 и Ауди 80,90,Coupe В3 и В4 ( яйце )
А за да ги захраниш под казанчето на антифриза има три букси две черни и една бяла. Двете черни са за странични мигачи. Едната е със 1 кабел а другата със 2 кафевият е маса общ за двата мигача а черен със бяла лента е ляв мигач а черен със зелена лента десен мигач.
А за да ги захраниш под казанчето на антифриза има три букси две черни и една бяла. Двете черни са за странични мигачи. Едната е със 1 кабел а другата със 2 кафевият е маса общ за двата мигача а черен със бяла лента е ляв мигач а черен със зелена лента десен мигач.
- nebeto
здр.Попитах чичо Гугъл за "mk2 light banana style" показами ги и ми харесаха ама кат ги гледам изобщо не са за моя джоб,ще почакам още малко за мнения.
благодаря ти за полезната идея колега (без това се чудех аджаба защо немеца ми е оставил там 3 "излишни" букси,а 3тата за халогени ли беше?
Ако нема други хубави предложения мисля да закача...
znainainai написа:А за да ги захраниш под казанчето на антифриза има три букси две черни и една бяла. Двете черни са за странични мигачи. Едната е със 1 кабел а другата със 2 кафевият е маса общ за двата мигача а черен със бяла лента е ляв мигач а черен със зелена лента десен мигач.
благодаря ти за полезната идея колега (без това се чудех аджаба защо немеца ми е оставил там 3 "излишни" букси,а 3тата за халогени ли беше?
Ако нема други хубави предложения мисля да закача...
- wicked_Jester
- Автомобил:
- Двигател:
- nebeto
еее нема ли други модернизации де.....
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
nebeto написа:еее нема ли други модернизации де.....
Е ти кво искаш кафе ли да правят? Нали все пак идеята е да указват посоката в която си се запътил?
- wicked_Jester
- Автомобил:
- Двигател:
Мен ако питаш наи-добре е без тях а иначе с преправяне почти всички ако не и всички видове мигачи могат да се нахлузят на голфа с помоща на двоино залепваща лента
лично мнение ..
- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
Най-добре или да не слагаш мигачи или някакви фабрични да сложиш по въжмойност бели не разни тъпотийки за 2-3 лева от "тЮнинг" магазина или някакви ръчни изработки 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”