Проблем с усилвател на Г3 - Решено
- vladobo
- Автомобил: мерцедес
- Двигател:
Проблем с усилвател на Г3 - Решено
Колеги моля помогнете с един усилвател. Свалих го от една кола и работеше. Сега го вързах в голфчето но не тръгва. Захраних го с + от акумулатора, сложих масата, подадох му сигнал с оригинални кабели с букси, но остана едно малко синио кабелче и незнам къде да го вържа него а на другата кола не погледнах къде беше вързано. Цдто е панасоник а усилвателя не помня какво му беше името. не съм с евро букса на цд то а с връзвани кабели и ако може някои да ми каже това синиото кабелче къде да го вържа.
Последна промяна от vladobo на Вто 31 май 2011 20:14, променено общо 1 път.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Проблем с усилвател на Г3
Това синьото кабелче трябва да го свържеш към плеъра на изхода "remote", който също е синьо кабелче, което излиза отзад на плеъра и на него се подава +12V когато се включи. На захранващата букса на усилвателя същи има клема remote, на който като дойдат тия +12V усилвателя се включва.
- vladobo
- Автомобил: мерцедес
- Двигател:
Re: Проблем с усилвател на Г3
radi_nrj написа:Това синьото кабелче трябва да го свържеш към плеъра на изхода "remote", който също е синьо кабелче, което излиза отзад на плеъра и на него се подава +12V когато се включи. На захранващата букса на усилвателя същи има клема remote, на който като дойдат тия +12V усилвателя се включва.
Благодаря колега, имаше логика синиото да го вържа на синио но то беше натъпкано на кофти място и изолирано но след твоя отговор днес - (на светло) го потърсих, намерих , вързах и сега си имам музичка. Поздрави и благодаря за отг.

- Speed_Demon
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AFN 220hp+
Re: Проблем с усилвател на Г3 - Решено
Добре да не пускам нова тема ще пиша тук. Колеги имам един проблем с усилвателя. Всичко ми е вързано както трябва лампичката power свети, но не тръгва говорителя. От какво може да я прави тая мизерия? Усилвателя е свален работещ.

- hristakis
- Автомобил: Golf 2 1991 Golf 4 2002
- Двигател: 1.8 RP 1.9 TDI ASV
масата може да не е добра!пробвай да я закачиш на друго място,аз имах такав проблем! 

- Speed_Demon
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AFN 220hp+
масата е ми добра 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Сигналния кабел?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”