Ел.стъкла голф 3
-
slavipleven
- Автомобил: Golf 3 GTI 16v
- Двигател: ABF 1994
Ел.стъкла голф 3
Здравейте колеги, търсих много теми но не можах да открия точно решението на моя проблем. Проблемът е следния: колата е с две ел. стъкла(двуврат),шофиорското стъкло работи когато си поиска.Когато заработи няма проблем вдига се и се сваля както трябва, но по някой път като се отвори няма затваряне нито от копчето нито от централното.С дясното няма проблем работи нормално,но само от копчето на дясната врата и от централното се затваря!Двойното копче на шофьорската врата съм го сменял с друго и пак същия проблем!Като натискам копчето не се чува цъкане от самата лява врата, няма прекъснати кабели между вратата и гредата единствено остава проблемът да е в машинката или в реле или и аз не знам. Ако може някой да ме насочи къде да търся проблема, ще съм Ви благодарен!
- M_POLO
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBAB
Re: Ел.стъкла голф 3 - За триене, проблема е решен
колега кажи как оправи проблема де че и аз имам подобен проблем и така и не мога да разбера какъв е проблема, при мен нагоре се чува цъкане обаче се сваля когато си иска и така и не мога да разбера какво е пробвах копчето да сменя смазах букси всичко ама си е се същото 

-
slavipleven
- Автомобил: Golf 3 GTI 16v
- Двигател: ABF 1994
Колега проблема е в машинката, която движи стъклото.Значи сваля се целия механизъм и се отваря машинката, вътре има някакви пластини, които с течение на времето започват да правят проблем и доколкото разбрах те са причината да не дават контакт.На мен ми го прави електричар, за Плевен мога да ти помогна иначе трябва да търсиш някой такъв където живееш.Там е проблема. Успех! 

- M_POLO
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBAB
ами явно ще се обърна към оторизирано лице защото май сам няма да мога да се справя, мерси колега 

- brabus
- R-циклопедист на VW

- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Тук не трием теми. Нали и друг след време може да има сходен проблем. Защо да пуска нова тема?
Re: Ел.стъкла голф 3
От 20 дни и аз имам проблем със стъклата
от 4-те стъкла, ми остана само предно дясно да се отваря. Първо спряха да работят задните, а оня ден и това на шофьорската врата. Просто прищраква нещо и падат надолу. Мисля че са се откачили от машинките или нещо такова...Свалях корите, но нищо не мога да схвана от цялата там система и сега са подпрени с колчета
Ако някой знае къде в Шумен или около Шумен, могат да ми ги оправят, да пише. Така кофти се кара, все едно си затворен в аквариум, при летни температури
Колата е Vento. Благодаря предварително
Ако някой знае къде в Шумен или около Шумен, могат да ми ги оправят, да пише. Така кофти се кара, все едно си затворен в аквариум, при летни температури Колата е Vento. Благодаря предварително
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”