Марка Davoline
Марка Davoline
Казаха ми, че Davoline (печки и др.) били гръцки. Интересува ме дали наистина са гръцки производител или някой търговец, който внася от Китай (китайски разработки) и си лепи етикета? Че ми омръзна от такива псевдо марки и маркетингови номера.
- knight-errant
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Марка Davoline
Цък
Според официалния им сайт нямат изнесено производство в чужбина.Гърците са си по принцип ревниви на тая тема, така, че нищо чудно и да си произвеждат всичко у дома си.Доколко обаче това отговаря на истината, някой запознат отблизо с тази фирма може да ти каже.Аз лично не им ползвам продуктите и нямам сведения.
Според официалния им сайт нямат изнесено производство в чужбина.Гърците са си по принцип ревниви на тая тема, така, че нищо чудно и да си произвеждат всичко у дома си.Доколко обаче това отговаря на истината, някой запознат отблизо с тази фирма може да ти каже.Аз лично не им ползвам продуктите и нямам сведения.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Гръцки са така е аз съм много доволен от печка малък формат тип Раховец.ползвал съм я сериозно около 4-5 години след това я дадох на жената на баба й и не е мръднала печката,но за последните 3 г. я ползва значително по-малко,но честно казано съм много доволен,не съм имал никакви ама никакви ядове

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
1. местя в правилния раздел
2. гръцки са
3. преди години купувах малка печка с три котлона и фурничка тяхна-ползвах я поне 4 години, сега е при майка ми, още си работи без ядове
общо взето доволен
2. гръцки са
3. преди години купувах малка печка с три котлона и фурничка тяхна-ползвах я поне 4 години, сега е при майка ми, още си работи без ядове
общо взето доволен
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Ама дали всичко им е гръцко
И дипломат имаха печки и бойлери на елдом, а всичко останало е от турция и китай
п.п Майка ми ползва малка печка davoline и абсорбатор и няма проблеми

И дипломат имаха печки и бойлери на елдом, а всичко останало е от турция и китай

п.п Майка ми ползва малка печка davoline и абсорбатор и няма проблеми

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”