Благодарско предварително.
Проблем с контакторите на ключа за запалване
Проблем с контакторите на ключа за запалване
Здравейте, имам Голф 2 и от седмица започна да ми прави проблем ключа за запалване, съответно давам на контакт и с една жица подавам ток на стартера от двигателя, ама това не си е работа. Най-вероятно са ми нагорели контактите на ключа. Та въпроса ми е някой знаели как се демонтира този ключ, защото аз гледах и никак лесно не ми се вижда.
Проблема е в ключалката
Не, акумулатора е екстра, като се шкартира ключалката върти като змей. Проблема е в контактите на ключалката 100%.
- warrior
- Автомобил:
- Двигател:
да не става дума за това? http://vw.noxis.net/forum/viewtopic.php?t=2146&highlight=%EA%EB%E5%EC%E0
Не е комутатора
Защото аз като дам на контакт и си имам контакт, като завъртя ключа на стартер понякога върти понякога не върти. Когато не върти оставям ключа на контакт отивам отпред и давам направо ток на стартера да запали и така до следващия път. Та още веднъж казвам, че съм 200% сигурен, че са контакторите на ключа за запалването.
Оказа се, че е от клемореда
Въпросната джаджа струва 7 лева, обаче за смяна ми взеха 5 пъти повече. Аз не можах да разглобя ключалката, а в сервиза като отидох се оказа, че за да се достигне до клемореда се махат доста неща, има няма почти 2 часа работа.
Както и да е сега всичко е на 6.
Мерси много за мненията.
Както и да е сега всичко е на 6.
Мерси много за мненията.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”