мислех си за няколко тона по светло. Нещо ми мина мерака да хода и да се реда в КАТ
 мислех си за няколко тона по светло. Нещо ми мина мерака да хода и да се реда в КАТ  

онзи ден си взех широките брони и един познат ми подари тесен нож от голф 3 и вчера се заиграх малко
 онзи ден си взех широките брони и един познат ми подари тесен нож от голф 3 и вчера се заиграх малко   Направих си дупката за ауспуха на задната и си напаснах ножа към предната. Ето и снимчици
 Направих си дупката за ауспуха на задната и си напаснах ножа към предната. Ето и снимчици

ни така, ни така
 ни така, ни така   

, но малко остана още
 , но малко остана още
 понеделник или вторник ще ми донесат малко цвят за проба и тогава ще кача някоя снимка
 понеделник или вторник ще ми донесат малко цвят за проба и тогава ще кача някоя снимка  

bobsan135 написа:иначе няма къде да сложа ауспуха ... а да седи под бронята това значи, че където има легнал полицай ще го закачамни така, ни така

а за зглобена предница чак след боята, но малко остана още

ама кой да се сети, че може да е така, а и другото което е оригиналния климатик няма релета отвънка на стойка при акумулатора, а тук има 3 и отвелно вътре върху тялото има стойка за още 2
 ама кой да се сети, че може да е така, а и другото което е оригиналния климатик няма релета отвънка на стойка при акумулатора, а тук има 3 и отвелно вътре върху тялото има стойка за още 2   . Ето и няколко снимки
 . Ето и няколко снимки само трябва да затворя там за да не пръска вода
 само трябва да затворя там за да не пръска водаhooligans написа:bobsan135 написа:иначе няма къде да сложа ауспуха ... а да седи под бронята това значи, че където има легнал полицай ще го закачамни така, ни така

а за зглобена предница чак след боята, но малко остана още
То е ясно, че трябва да се реже бронята, но си го направил по отвратителен начин

Оригинално е била с дунапрен, който се е разпаднал с годините. Сега както е изобщо не си върши работата
  Оригинално е била с дунапрен, който се е разпаднал с годините. Сега както е изобщо не си върши работата  

Отделно и клапата, която е за топло студено 90% е в същото състояние

radi_nrj написа:Тая клапа с 3те дупки трябва да се облепи

На втората снимка се вижда какво сътворих аз с малко битумна лента, но може и е препоръчително да се ползва по-лек материал.
 ще го оправя
  ще го оправяBai Sando написа:Само червено поло си нямаме.
Аз бих заложил на червения цвятМахни ги по-горните,бяха модерни преди 5-6 години...
Ако го барнеш така

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта