emiltd написа:santo_trafficante написа:Сменяш автомобила с такъв от който не се крадеАз поне това ще направя че ми писна...
Работил съм 8 години в сферата на властта

emiltd написа:santo_trafficante написа:Сменяш автомобила с такъв от който не се крадеАз поне това ще направя че ми писна...
Работил съм 8 години в сферата на властта
santo_trafficante написа:emiltd написа:santo_trafficante написа:Сменяш автомобила с такъв от който не се крадеАз поне това ще направя че ми писна...
Работил съм 8 години в сферата на властта,като редови служител и ти казвам,че сме затваряли хора,заради кражба на автомобили за умопомрачителни суми,та мисълта ми е ,че няма такава кола,която не се краде...особенно родните джамбази са много изобретателни,няма спасение просто
Не ме притеснява някой да гепи цялата колаДразни ме че свалят разни работи от нея
Ако го хвана как сваля вярвай ми полицията няма да разбере
Веднъж разбра и ходих 4 години по дела
KirilGeorgiev написа:А драмата е че бакшиша е спрял от ляво а не от дясно на твоята кола ли че нещо не разбирам какъв е проблема
KirilGeorgiev написа:Алергичен съм към глупости което явно ти е трудно да схванеш
KirilGeorgiev написа:След като си плащаш две места си вкарваш и втората кола и да ти намерат място
KirilGeorgiev написа:След като си плащаш две места си вкарваш и втората кола и да ти намерат място
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 53 госта