Случката става вчера (05.06.2011) между 21.15 - 23.10 на ул. Позитано, Mall of Sofia, до входа на подземният паркинг.
Някой ми е разбил колата и плеърът, който ми беше откраднат е Pioneer FH-P8000BT Double-Din In-Dash CD/MP3/WMA/AAC.
Полицаите идваха, но не намериха никакви отпечатъци. Разбита ключалка.
Колеги, някой ако попадне на такъв плеър, моля да сигнализира на телефон 112.
Благодаря, предварително!
Разбиха ми колата!!!
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Разбиха ми колата!!!
и като попадне на въпросният плеар какво дане би само ти да имаш такъв,а ако нямаш и документи за него забрави да докажеш нещо
Обаче е верна поговорката за Българския форум че те нахокват ,в американския казват ,а в германския показват.
Човека го обрали, ти го нареждаш едва ли не ,че търси няква минимална помощ.
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Layer написа:Обаче е верна поговорката за Българския форум че те нахокват ,в американския казват ,а в германския показват.
ама не го хокам ама представяш ли си аз имам същия плеар и го продавам ама немога да намера документите и кво ще се обадиш на ушевите да дойдат да ме арестуват ли и нали се сещаш че после става ебати мазалото
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
Серийният номер, както и цялата документация е предадена на полицията, моля, хора, който ще се заяждат да не пишат. Не стига, че цял ден се занимавам с полиция и застрахователи, моля поне с Вас, колеги, да не си пишем глупости и да се обясняваме.
Едва ли, колега, ще си видиш твоя плеър в някоя заложна къща или в някой друг форум за продажба. Молбата, ми е ако видите, такъв без документи, да се сигнализират органите на реда, пък аз ще си нося отговорността да докажа, дали е мой или не е.
Благодаря отново!
Едва ли, колега, ще си видиш твоя плеър в някоя заложна къща или в някой друг форум за продажба. Молбата, ми е ако видите, такъв без документи, да се сигнализират органите на реда, пък аз ще си нося отговорността да докажа, дали е мой или не е.
Благодаря отново!
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Кофти случка ...
Успех с намирането
Успех с намирането

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Мисля, че със снимка ще е по-лесно:

пп. поправи ме ако е грешна снимката

пп. поправи ме ако е грешна снимката
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
камерите на мола нямат ли случката с отварянето ???
Жалко за случката - ако е застрахован плейъра - не би трябвало да имаш проблеми - с протокола от полицията - и с изплащане на обезщетението
Жалко за случката - ако е застрахован плейъра - не би трябвало да имаш проблеми - с протокола от полицията - и с изплащане на обезщетението
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
@Group - да колега, това е плеъра. Мерси много за снимката.
Веселин - нещата при застрахователите седят друго-яче. Дори, колата ти да е Х5 с оригинално вграден-а навигация, ако няма, цитирам, "част/частица/парче, плащаме инсталацията, но другото няма как" ако ще и видео с грабежа да им предоставиш. Малко тъпо, но това е положението. Единствено, ще ми дадат възлагателно писмо за бравата и за дръжката.
Поздрави!
Веселин - нещата при застрахователите седят друго-яче. Дори, колата ти да е Х5 с оригинално вграден-а навигация, ако няма, цитирам, "част/частица/парче, плащаме инсталацията, но другото няма как" ако ще и видео с грабежа да им предоставиш. Малко тъпо, но това е положението. Единствено, ще ми дадат възлагателно писмо за бравата и за дръжката.
Поздрави!
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Да изсъхнат в мизерия,парите за лекарства да ги дадат майка им дееба крадлива,да ми посегнат на колата и ше ги целуват истинали после
колега извинявай не се сдържах,ще се оглеждам и ослушвам

колега извинявай не се сдържах,ще се оглеждам и ослушвам

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
GREEN_lADY написа:Да изсъхнат в мизерия,парите за лекарства да ги дадат майка им дееба крадлива,да ми посегнат на колата и ше ги целуват истинали после![]()
Мислиш ли, че по някакъв начин помагаш с мнението си?
Към автора - преди време застрахователите са ми плащали откраднато радио, но имаше следи от взлом, таблото беше разбито, за да го извадят.
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Ljubon написа:Към автора - преди време застрахователите са ми плащали откраднато радио, но имаше следи от взлом, таблото беше разбито, за да го извадят.
Радиото не е с падащ панел и нищо не му се сваля. Затова и са ти платили. На мен също са ми плащали за оригиналната Бет-а на Голфа. Застрахователите искат да си имаш нещо в теб (част) без която плеъра не може да се използва. Иначе не се изплаща.
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
nurv написа:Ljubon написа:Към автора - преди време застрахователите са ми плащали откраднато радио, но имаше следи от взлом, таблото беше разбито, за да го извадят.
Радиото не е с падащ панел и нищо не му се сваля. Затова и са ти платили. На мен също са ми плащали за оригиналната Бет-а на Голфа. Застрахователите искат да си имаш нещо в теб (част) без която плеъра не може да се използва. Иначе не се изплаща.

- Golf6000
- Автомобил:
- Двигател:
успех колега със намирането а колкото до пайнерчето напълно съм съгласен със теб по серйния номер на сидито можеш да разбереш дали е твоето и със документите можеш да си докажеш че е твое поздрави 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”