GRUEL написа:И аз открих сезона, ама то едно откриване. В 4 сутринта всичко вече е натоварено в колата, кафето е налице и пътуваме към искъра. Насочили сме се към някои от местата, които са по пътя за Самоков. Спираме на едно от слизанията към язовира - в гората имаше поне 20 коли - ясно, търсим другаде. На следващото вече слизам до водата да огледам каква е хавата. Хавата е като на митинг на сдс през 89-та. Все пак имаше останало едно свободно място - защо ли? Температурата беше 5-6 градуса, мъгла с видимост 30-ина метра(тея с лодките само дето не се изпотрепаха в тоя мъгел), целия бряг е гъз до гъз. Идеше ни да си запалим обратно към София поне да си доспим, ама айде дошли сме - ще се пробваме. Еми само пробвахме - до 10:30 стоях с зимното яке, в 12 вече бях изгорял и в живарника се мъдреше самотно една платичка и за пореден път се уверявам, че на откриване/закриване е по-добре да си стоя вкъщи...
И аз бях на Искъра с/у филмовата къща,но от 3 само дребни костурчета и някой др уклей много дребен. Изобщо ужас, а мъглата наистина беше тежка.