Kак е пътя Плевен - Свищов и околностите?
Re: как е пътя Плевен-Свищов и околностите
Колеги случайно попаднах на темата и ще помоля накой да ми каже какво е разтоянието от Плевен до Свищов. Благодаря ви за инфото.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Има два маршрута:
- по Русенския път, Българене, Стежерово, Ореш -> Свищов е към 75 километра, като цяло сега са засипали дупките с пясък и е
ако си с по-висока скорост...иначе с нормално каране е приемлив - има си своите хубави участъци за 1-ва скорост
- другият през град Никопол(май е по-хубав - така съм чувал, минавал съм 1-2 пъти от там, но през зимата и няма как да сравня) не се сещам точно през кои села минаваше, но и той там някъде...към 75 км.
- по Русенския път, Българене, Стежерово, Ореш -> Свищов е към 75 километра, като цяло сега са засипали дупките с пясък и е

- другият през град Никопол(май е по-хубав - така съм чувал, минавал съм 1-2 пъти от там, но през зимата и няма как да сравня) не се сещам точно през кои села минаваше, но и той там някъде...към 75 км.

Благодаря много. Ще го решавам на момента откъде да мина. 

На Плевен се отклоняваш за Никопол.Кара се през селата Коиловци-Мечка-Асеново-Дебово-Лозица-Бяла вода-Деков-Ореш-Свищов.
Пътя е 100 пъти по-хубав от този през Българене.Последния месец ми се наложи 4-5 пъти да минавам по този път - през село Мечка.Има 1-2 участъка с леки дупки, но на фона на това което е през Българене си е магистрала.Удължава се пътя с около 6-7-8 км., незнам колко точно.
Пътя е 100 пъти по-хубав от този през Българене.Последния месец ми се наложи 4-5 пъти да минавам по този път - през село Мечка.Има 1-2 участъка с леки дупки, но на фона на това което е през Българене си е магистрала.Удължава се пътя с около 6-7-8 км., незнам колко точно.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Ей сегинка се връщам! Пичове тоя път през Българене си е първокласен аутобан сравнен с Берковица - Бързия - Петрохан, който си е почти прекрасен с некоя дупчица в повече. Тия дупки в Българене са големи и се виждат от далече. Вярно е че е срамота такъв натоварен път да е в такова положение, но то е доста далеч от трагичното сравнен със северозападналата пътна мрежа.
Ако не вервате на мен питайте Петко какво е видял като ходи в най - добре асфалтирания град в областта, демек Монтана 

- nokiangage
- Контакти:
Миналата седмица минах по Никополския път към Плевен -
еми доста по-добро е състоянието на пътя в сравнение с този през Българене - има само едно две места с малко неравности и леки дупки, няколко по-гадни завоя но определено е в по-добро състояние и е по-приятен за пътуване. А когато се връщах към Свищов по него имам да кажем от 70 км поне 20 км на свободна скорост със 70-80 км/ч, трафика не е толкова натоварен като "Русенския път" и съответно голямата част от "рейсърите" отпадат. 

nokiangage написа:...
Асенчо, забравяш и за полицейските засади по "царския път", които са ........навсякъде

- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
blinder написа:nokiangage написа:...
Асенчо, забравяш и за полицейските засади по "царския път", които са ........навсякъде
и по селския път е пълно с полицай особено в селата Асеново и Лозица!днес ходих до Белене и ме спираха в Асеново за проверка на документи и бяха изкарали и радара да изкарат по нещо!
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Плевен - Свищов
Чудя се от къде да заходя, до Плевен ясно, но нататък маршрутите са много и разнообразни:
1. Коиловци - Мечка - Асеновци - Лозица - Бяла вода - Свищов
2. Славяново - Бацова махала - Петокладенци - Татари - Свищов
3. Българене - Стежерево - Божурлук - Свищов
4. Морава - Драгомирово - Царевец - Свищов
Лятото минах по маршрут 3. , доста неравности, а на места пропасти, минаваше се на 1-ва с повишено внимание, сега след зимата си представям какви трапове са.
1. Коиловци - Мечка - Асеновци - Лозица - Бяла вода - Свищов
2. Славяново - Бацова махала - Петокладенци - Татари - Свищов
3. Българене - Стежерево - Божурлук - Свищов
4. Морава - Драгомирово - Царевец - Свищов
Лятото минах по маршрут 3. , доста неравности, а на места пропасти, минаваше се на 1-ва с повишено внимание, сега след зимата си представям какви трапове са.
- nokiangage
- Контакти:
Re: Плевен - Свищов
Маршрут 1
- аз по него си карам, много по-добре е като състояние на пътя в сравнение с този през Българене, онзи ден един познат с Астра Ф закачи кората на няколко пъти в кратерите след Българене, а тя не е ниска да ти кажа 
ПС. Леко със скоростта през селата, че си има "синьо" присъствие, а и да ти кажа трябва да внимаваш и къде спираш в Свищов, че
само дебнат да видят чужда регистрация... 

ПС. Леко със скоростта през селата, че си има "синьо" присъствие, а и да ти кажа трябва да внимаваш и къде спираш в Свищов, че

- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Мисля да те послушам и да мина от там, само че да те питам от Асеново покрай Дебово и директно към Лозица или се влиза в Дебово и се минава през Любеново и от там към Лозица. Първия вариант е по кратък, но на картата е даден като черен път
Благодаря и за предупреждението, ще внимавам, въпреки че градско гледам да не превишавам

Благодаря и за предупреждението, ще внимавам, въпреки че градско гледам да не превишавам

- nokiangage
- Контакти:
BeckoTDI написа:Мисля да те послушам и да мина от там, само че да те питам от Асеново покрай Дебово и директно към Лозица или се влиза в Дебово и се минава през Любеново и от там към Лозица. Първия вариант е по кратък, но на картата е даден като черен път![]()
Изобщо не минаваш през Любеново колега, след Асеново стигаш около Дебово (някаква крайна част, която ти се пада в ляво) и си продължаваш по пътя само направо и трябва да изкачиш един хубав баир водещ към Лозица, после има един супер кофти завой на влизане точно в Бяла Вода, но с нормална скорост не е проблем. Ето го най-точния маршрут:

Иначе прегледай колега и темата и снимковия материал от колегата vanko_VW, преди една година за другия вариант - нали си знаем от зима на зима какво става положението

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=61&t=240952&start=15
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Подкрепям маршрут 1. Най-приемливо е състоянието на пътя.
- freshk0
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ABU 94
2. Славяново - Бацова махала - Петокладенци - Татари - Свищов\
Тази опция я забрави. До Славяново е ОК, отсечката Славяново - Бацова Махала е черен път.
Тази опция я забрави. До Славяново е ОК, отсечката Славяново - Бацова Махала е черен път.
- analplanet
- Автомобил:
- Двигател:
А най ужасно е отсечка 3. Която си вписал кошмар е там!!!!!