Ами ,как да ги плюя ,след като съм супер доволен!!???Колата върви по добре и гори по малко.
Нито работя там ,нито ми пука за тях! !!Просто съм доволен!

Бензиностанции ЕКО - мнение
- Firestarter
- Автомобил: Голф 3
- Двигател:
Re: Бензиностанции ЕКО - мнение
Доволен съм от качеството на бензина.Обслужването също е на ниво (Еко-то на бул. Юрий Гагарин).
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Аз отдавна не бях сипвал на Еко ама поради ред причини сипах 2 пъти по 8 кила и нещо почнаха да ми играят (макар и много леко) оборотите на празен ход. Иначе разлика в динамиката не усетих и проблеми с паленето нямаше.
После сипах 2 пъти пак по толкоз на бензиностанцията, на която си зареждам по принцир и се оправи
После сипах 2 пъти пак по толкоз на бензиностанцията, на която си зареждам по принцир и се оправи

- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
горе-долу бива екото, +карта за отстъпка.Колкото до ОМВ-средна работа, а пък в лукойл-до СПС в Пловдив сипах повече вода отколкото А98 

- inzovo
- Автомобил:
- Двигател:
Доста пъти съм зареждал на ЕКО,Доволен

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Над 1 година нон стоп зареждане от там.Разход на колата 9.6-10/100 извън града.Сега да разкажа случката си.
http://www.spritmonitor.de/en/detail/408841.html
Преди няколко дена тръгвам за софия,пълня бутилката до горе(наличното + ново зареденото излезе около 28л(абсолютно пълно,докато спре самата сонда).Тръгнах за софия,240км по магистрали и пътища(24л газ) и 10км в софия,за 45минути изминати,го слагам да е изгорило 2-3л.Това прави 27л газ.Навръщане нямах възможност за ЕКО и заредих на ЛукОйл.Пак същата процедура и колата събра 25.5л газ(пак на 28 явно е спряла).Започнах връщане назад.Темпото същото и се прибрах след 250км в Стара Загора.Мислех да зареждам,но викам хайде ще изчакам да свърши всичката газ.За мое учудване колата измина 320км(70км градско) и тогава изгасна.Това ще рече разход от 8.75 смесено(о чудо).Заредих точно 20лв,от празна бутилка и тръгнах за Драга в сливен(заредих от ЛукОйл нарочно).Изминах 210км(150 от до Сливен,10км из Сливен и 50км в Стара Загора градско) преди колата да изгасне.По мой сметки това ще рече : 16.26л за 210км смесено,което ще рече 7.7л/100км с каране от 100км/ч по табло и нормални скорости из градовете(не съм я ръчкал,карам я по същият начин както карах и преди).Днес заредих догоре и след 100км в града ще кажа разход,но по мой наблюдения колата гори(значително) по-малко отколкото от ЕКО.При вас случвало ли се е така?На какво да го дължа това?Разликата от 2л е голяма...
п.п. Последните разходи още не съм ги добавил,изчаквам да видя как е се развие дилемата
ЕКО Стара Загора:в АПК
ЛукОйл на Цариградско шосе в София
ЛукОйл до Парк Мол в Стара Загора
http://www.spritmonitor.de/en/detail/408841.html
Преди няколко дена тръгвам за софия,пълня бутилката до горе(наличното + ново зареденото излезе около 28л(абсолютно пълно,докато спре самата сонда).Тръгнах за софия,240км по магистрали и пътища(24л газ) и 10км в софия,за 45минути изминати,го слагам да е изгорило 2-3л.Това прави 27л газ.Навръщане нямах възможност за ЕКО и заредих на ЛукОйл.Пак същата процедура и колата събра 25.5л газ(пак на 28 явно е спряла).Започнах връщане назад.Темпото същото и се прибрах след 250км в Стара Загора.Мислех да зареждам,но викам хайде ще изчакам да свърши всичката газ.За мое учудване колата измина 320км(70км градско) и тогава изгасна.Това ще рече разход от 8.75 смесено(о чудо).Заредих точно 20лв,от празна бутилка и тръгнах за Драга в сливен(заредих от ЛукОйл нарочно).Изминах 210км(150 от до Сливен,10км из Сливен и 50км в Стара Загора градско) преди колата да изгасне.По мой сметки това ще рече : 16.26л за 210км смесено,което ще рече 7.7л/100км с каране от 100км/ч по табло и нормални скорости из градовете(не съм я ръчкал,карам я по същият начин както карах и преди).Днес заредих догоре и след 100км в града ще кажа разход,но по мой наблюдения колата гори(значително) по-малко отколкото от ЕКО.При вас случвало ли се е така?На какво да го дължа това?Разликата от 2л е голяма...
п.п. Последните разходи още не съм ги добавил,изчаквам да видя как е се развие дилемата
ЕКО Стара Загора:в АПК
ЛукОйл на Цариградско шосе в София
ЛукОйл до Парк Мол в Стара Загора
-
- Автомобил:
- Двигател:
И на мен нещо ми се струва,че при Еко бутилката ми побира повече газ от колкото примерно в Лукойл.Онзи ден ходих до Кюстендил ,в София заредих пълна бутилка (29л) стигнах в Кюстендил (около 75км от нас).Там карах 25км градско и реших да засега колко ми е дало като разход (точно на 100км) при смесено каране.Точно 8 литра ми побра бутилката на Лукойл.. Та като цяло си мисля,че от Лукойл по-малко сипваме (количество)->по-малко плащаме -> харчи по-малко и караме повече...
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Последното ми зареждане беше в ОМВ, иначе винаги зареждам на еко.
На еко гошко дава извънградско 5, в софия 6.5.
На OMV към момента гони 8-9 разхода...
Гошко е дизелов.
На еко гошко дава извънградско 5, в софия 6.5.
На OMV към момента гони 8-9 разхода...
Гошко е дизелов.
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Зависи колега.Аз както я пълня от празно->пълно няма как да сипят по-малко.Разликата е до 1л ,според налягането в колонката.Но 1л на 28 не е много,идеята е явно в сместа на газта.След тази проба пак ще мина на ОМВ да пробвам и там.Преди зареждах само от там,но спрях заради достато мизерии в газта.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Винаги съм сипвал само на Еко до сега,като изключим онзи ден на Лукойл.Трябва и аз да направя един тест измежду всички бензиностанций ,коя ще излезе най-добре..
Е само на мен ли от ЕКО-то ми гори с 10%+ повече и минавам по-малко км.,тия 5 стинки много са ви промили главите
Ако клубната карта беше на ромпетрол,омв или нещо от сорта,пак сигурно щеше да гори малко и да върви повече
Че има мизерии някъде с омв,лукойл и тн има,но и с еко има и не виждам да са с нещо повече от другите!
Коментирам само за бензин А-95 !

Ако клубната карта беше на ромпетрол,омв или нещо от сорта,пак сигурно щеше да гори малко и да върви повече

Че има мизерии някъде с омв,лукойл и тн има,но и с еко има и не виждам да са с нещо повече от другите!
Коментирам само за бензин А-95 !
Последна промяна от stoi4o.d на Пон 06 юни 2011 20:14, променено общо 1 път.
godfadar написа:Е само на мен ли от ЕКО-то ми гори с 10%+ повече и минавам по-малко км.,тия 5 стинки много са ви промили главите![]()
Не знам в ЕКОто колко е по-евтино, клубни отстъпки никога не съм ползвал, не знам и колко харчи точно, но знам едно ...а то е , че като заредя в ЕКО колата върви, като сипя газ на др. място, без значение, не ще ....
И лично никой не ми е и не може да ми промие мозъка, колата се усеща къде как върви

Последните месеци зареждам главно от евтиния дизел на Еко на 4-ти км. в София. Нормален разход, нормален вървеж, видими проблеми няма.
Зареждал съм от скъпия дизел, видима разлика с евтиния не усещам. Затова вече Лики моли и си знам, че имам наистина добавка и разлика определено има.
Зареждал съм от скъпия дизел, видима разлика с евтиния не усещам. Затова вече Лики моли и си знам, че имам наистина добавка и разлика определено има.

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Нека ми е промит мозъка и нека гошко да арчи по-малко.
В момента върви все едно съм му дръпнал ръчната
Ама за съжаление съм принуден да зареждам в омв веднъж в месеца...
В момента върви все едно съм му дръпнал ръчната

Ама за съжаление съм принуден да зареждам в омв веднъж в месеца...
- kalopo0o
- Автомобил: Golf TDI ++
- Двигател:
Аз съм доволен от еко-то колата харчи прилично и върви доста добре с техния бензин и обслужването е на ниво 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”