Мтел проблем със сметките
Re: Мтел измамници
Това дали се плаща на 1 или на 3 месеца, на практика не би трябвало да има значение, ако не се надписват сметки и всичко е максимално точно. Дали се дават 3 пъти по 100лв или 1 път 300лв, не променя крайната сума 

- Toni_Kazi4ane
- Автомобил:
- Двигател:
Не я променя, но 2 месеца си със 100 кинта от горе а третия месец изпадаш с 300 кинта. Трудно е в днешно време да отделя човек пари, всяка стотинка си има място. Трудно е човек да отделя за тъпия мобилен телефон пари та да ги вкарва на всяко тримесечие.
Не знам как е при другите оператори, но М-тел стана супер теслата. от 2008 съм на сметка към тях, а от 2004 съм с тяхна предплатена карта и като си спомня преди години как като звънех на *88 и се свърша с оператор ВЕДНАГА ми се вдигаше. А сега когато имам нужда от постоянна информация всеки месец защо сметките ми от около 30 лева скочиха на 80 лева като разговорите ми не са се променили спрямо предишни периоди и седя и чакам по над 30 минути за да ми дигне първи оператор, после ме прехвърля на ВТОРИ и от там на ТРЕТИ който да ми даде отговора. И това нещо ми отнема малко повече от 1 час. Чудно ми е как преди години като звънех за каквото и да било тъпо и сложно ми вдигаха с макс минута закъснение и който ми дигнеше до последно си говорех с него а той се консултираше с другите около него и с компютъра пред него. Много станаха ербапи май там, и за това сметките нарастнаха толкова за да може да се плаща на многото служители които трябва да отговарят на телефона като им звънеме.
Ако някой може да разкритикува мнението ми ще съм доволен, но не просто защитавайки мобилния оператор, а просто да говори неща които знае че са истина и че аз съм в грешка
Не знам как е при другите оператори, но М-тел стана супер теслата. от 2008 съм на сметка към тях, а от 2004 съм с тяхна предплатена карта и като си спомня преди години как като звънех на *88 и се свърша с оператор ВЕДНАГА ми се вдигаше. А сега когато имам нужда от постоянна информация всеки месец защо сметките ми от около 30 лева скочиха на 80 лева като разговорите ми не са се променили спрямо предишни периоди и седя и чакам по над 30 минути за да ми дигне първи оператор, после ме прехвърля на ВТОРИ и от там на ТРЕТИ който да ми даде отговора. И това нещо ми отнема малко повече от 1 час. Чудно ми е как преди години като звънех за каквото и да било тъпо и сложно ми вдигаха с макс минута закъснение и който ми дигнеше до последно си говорех с него а той се консултираше с другите около него и с компютъра пред него. Много станаха ербапи май там, и за това сметките нарастнаха толкова за да може да се плаща на многото служители които трябва да отговарят на телефона като им звънеме.
Ако някой може да разкритикува мнението ми ще съм доволен, но не просто защитавайки мобилния оператор, а просто да говори неща които знае че са истина и че аз съм в грешка

- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да ви информирам само, че жалбите няма да бъдат обработени до 10 дена както е по правило
повечко време ще е.

лудницата е пълна и 1000 безплатни минути да ми дадат махам се от тези ...развод след 10 год връзка....излизат ми 4 фактури накуп и ми дават 1 седмица да ги платя иначе ми спират телефона....а 5 -та фактура може да си я разсроча ...
нека ми спрат изходящите,защо ми спират изцяло телефона...всеки месец ходих да питам имам ли фактура...
въпроса е дали мога да се прехвърля на най-ниската месечна такса и след това плащам за всички месеци и адиос.... май някой беше написал нещо такова...и пускайте жалби за ненормални сметки,какви надписвания падат не е истина...от 2 години плащам около 70 лв месечно,но вътре има лизингова вноска 35 лв ,свърши лизинга ,даже говоря по-малко и хоп пак сметки от по 70....подадох жалба и сметките паднаха на ниво 30-35...новите ми сметки пак са около 70-те ,като единия месец почти не съм звънял-но се мъдри сумата от 69,70...извод-сметките нямат нищо общо с реалността...

въпроса е дали мога да се прехвърля на най-ниската месечна такса и след това плащам за всички месеци и адиос.... май някой беше написал нещо такова...и пускайте жалби за ненормални сметки,какви надписвания падат не е истина...от 2 години плащам около 70 лв месечно,но вътре има лизингова вноска 35 лв ,свърши лизинга ,даже говоря по-малко и хоп пак сметки от по 70....подадох жалба и сметките паднаха на ниво 30-35...новите ми сметки пак са около 70-те ,като единия месец почти не съм звънял-но се мъдри сумата от 69,70...извод-сметките нямат нищо общо с реалността...
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Не прочетох цялата тема,защото не искам и да си помислям за тия гадове,след случката ми от преди няколко дни.
Лооп,3 номера семейство и приятели,говоря доста време и изведнъж почвам да получавам сметки от порядъка на 60-70 лв,а повече от 15 не могат да се направят на лууп.Е отивам аз да видя какво става в ментел и докато разглеждаме разни неща,стигаме до заключението,че номера който е въвел ОПЕРАТОР във Фонекс (към мтел) вместо 40 е написал 48,реално аз си говоря с номера който уж ми е в семейство и приятели,на нормални цени лууп-мтел.
Касиерката ми каза,ами ако можете да намерите договора си,на който са написани номерата от семейство и приятели ще можем да потвърдим,че е допусната грешка от нас,иначе не мога да ви помогна...
Е питам се аз,на един принтиран лист,3 номера,какво ще докажат,защото не мога да си намеря договора.
И сега сметката ми е 350 лв.
Лооп,3 номера семейство и приятели,говоря доста време и изведнъж почвам да получавам сметки от порядъка на 60-70 лв,а повече от 15 не могат да се направят на лууп.Е отивам аз да видя какво става в ментел и докато разглеждаме разни неща,стигаме до заключението,че номера който е въвел ОПЕРАТОР във Фонекс (към мтел) вместо 40 е написал 48,реално аз си говоря с номера който уж ми е в семейство и приятели,на нормални цени лууп-мтел.
Касиерката ми каза,ами ако можете да намерите договора си,на който са написани номерата от семейство и приятели ще можем да потвърдим,че е допусната грешка от нас,иначе не мога да ви помогна...
Е питам се аз,на един принтиран лист,3 номера,какво ще докажат,защото не мога да си намеря договора.
И сега сметката ми е 350 лв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Има приложение към договора, в което служителят попълва номерата, с които ще говориш на преференциални цени. За това приложение става въпрос най-вероятно, ако го намериш, ще докажеш, че грешката е в тях. Аз обаче те съветвам да си направиш една регистрация на сайта на М-тел и да си вкарваш номерата от там.
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Е,да,ама нали се сещаш,че тия 350 лв. съм ги направил заради тяхна грешка,защото операторчето във фонекс ми ги въведе.Попита ме,същите номера ли искаш,казах-да,принтира ми един лист и вика-готов си и ми беше въвел номерата.
Здр. Колеги, виждам че доста и от вас са измамени от въпросният оператор. Това е съвсем нормално тъй като ментел едва ли не са монополисти на пазара и това им дава сигурност да правят каквото си искат с техните клиенти.Дори причината за даден проблем да е тяхна, то винаги ще намерят начин да ти я прехвърлят на теб и след това върви и се оправи с тях. За мен не е нормално всички останали оператори да ти дават хиляди безплатни минути в собствената си мрежа, а мтел да има няква умряла програма с 100 мин.За мен това означава че те са си доста добре и не им се налага да се конкурират с останалите оператори. Аз лично не ползвам мтел като оператор, но проблема дойде след като прехвърлих номера на майка ми към тях. На стария оператор беше на 5 лв такса и не можеше да си изговори безплатните мин. Плащах сметки от порядъка на 15 - 25 лв .То са разговори предимно с другите оператори и в чужбина. Причината да прехвърля номера беше,че повечето близки и приятели са на мтел и с програма с безплатни минути ще е по-добре.Да ама не.Откакто е на мтел не съм плаша сметка под 50 лв.Сега и аз чакам да свърши договоря и се махаме от мтел. Доколкото знам тази платформа която се опитват да я наложат с цел подобряване качеството на облсужването е доста зле.В няколко компании в Европа са се опитали да я ползват ама не е заработила. Да не мислите, че и тук вече ще проработи. Проблемите започнаха след като се запозна с внедряването на системата. Аз мисля, че нещата все повече ще се влошават и ще иам все повече проблеми , а мтел няма да си прознават за грешките си и ще трябва да си плащаме като
.

-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
Интересно - днес получих смс, че ми е излязла новата фактура.
Дотук с отчитането на тримесечие...

- mccoy
- Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
- Двигател: N22A2
Имам чувството че всички писали в тази тема са мазохисти.
С Ментел приключих още преди 7-8 години когато вместо 15лв. ми бяха надписали 35лв.
Не знам милион ли трябва да ви поискат за да ги напуснете.
Какви са тези 150лв. , 350лв. на месец.
Спестете си тези пари и когато се наложи ги дайте на кадърен адвокат и си решете проблемите в съда.
Ментел са тези които не си спазват договора с вас и не трябва да чакате да изтече за да се откажите от тях.
С Ментел приключих още преди 7-8 години когато вместо 15лв. ми бяха надписали 35лв.
Не знам милион ли трябва да ви поискат за да ги напуснете.
Какви са тези 150лв. , 350лв. на месец.
Спестете си тези пари и когато се наложи ги дайте на кадърен адвокат и си решете проблемите в съда.
Ментел са тези които не си спазват договора с вас и не трябва да чакате да изтече за да се откажите от тях.
Колеги,
Ситуацията в Ментел е неуправляема! Не се лъжете и не очаквайте подобрение! Както знаете, всички оператори мамят, ама пък тия се ОЛЯХА! Надписаха ми страхотни суми в последните ф-ри. В момента се разправям с жалби и т.н. Но това не е решението! Само колективни действия и колективен иск ще ги вразуми тези мародери!
Ситуацията в Ментел е неуправляема! Не се лъжете и не очаквайте подобрение! Както знаете, всички оператори мамят, ама пък тия се ОЛЯХА! Надписаха ми страхотни суми в последните ф-ри. В момента се разправям с жалби и т.н. Но това не е решението! Само колективни действия и колективен иск ще ги вразуми тези мародери!
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
Аз в рамките на 3 дни получих СМС-и за 4 издадени фактури
Е няма скоро да отида да ги платя, че така наведнъж не си е работа ...

- xploid91
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AGU 2002
Сутринта проверявам си сметката - 17лв. След 2,3 часа я проверявам пак 26лв (без да съм говорил)
Как стават тия магии не знам.

-
- Автомобил:
- Двигател:
xploid91 написа:Сутринта проверявам си сметката - 17лв. След 2,3 часа я проверявам пак 26лв (без да съм говорил)![]()
Колега,отиваш в офис на МТел и казваш,че искаш да пуснеш жалба.Не се занимавай да звъниш на *88 да питаш как и защо ти е такава сметката,а си попълни жалбата,опише нещата по този начин както си ги написал тук и на края напиши,че не си съгласен да плащаш за нещо,което не си ползвал и,ако се наложи ще се стигне до съд.
След такава жалба няма за какво да се притесняваш,сметката ти се коригира и си готов!
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Сайта на Мтел:
Уважаеми клиенти,
Благодарим на всеки, който прояви разбиране през последните месеци и остана верен на лоялността като принцип и поведение към компанията ни. Минахме през нелек период и излизаме от него с научени уроци и нов опит. Вярваме, че той ще ни помогне да задържим и развием нивото на обслужване, постигнато през последните 15 години.
От края на април Мобилтел вече е в нормален ритъм на работа. Заедно с Вас преминахме през внедряване на нова система за обслужване на клиенти, която много скоро ще ни позволи да отговорим в по-голяма степен на индивидуалните Ви изисквания. През периода на адаптация положихме усилия този сложен процес да Ви засегне минимално, за да запазим доверието и увереността Ви, че можете да разчитате на нас. Факт е, че въвеждането на новата система доведе до временни затруднения за част от Вас и отново Ви благодарим, че запазихте доверието си и проявихте търпение. Признателни сме и благодарни за разбирането!
Нашият жест към вас, лоялните клиенти, е 10% отстъпка от покупка в брой в М-Тел магазин независимо от стойността й. Срокът за използване на отстъпката е до края на годината. С всички Вас, запазили своята лоялност и по време на затрудненията, ще се свържем лично – чрез sms или обаждане. Това е жест към всички частни и бизнес клиенти, погасили в срок издадените фактури през периода септември 2010 – март 2011.
Към момента всички канали за комуникация и информация, на които можете да разчитате за връзка с нас, работят в пълния си капацитет. За предстоящите фактури през юни остава валиден удълженият срок от 28 дни за плащане, въпреки че ще излизат в нормалния график. Последните издадени фактури са за месец май, с период на отчитане 28.04.2011 – 27.05.2011 г.
ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЕ ИЗВИНЯВАМЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО И ВИ БЛАГОДАРИМ ЗА ПРОЯВЕНОТО РАЗБИРАНЕ.
С уважение,
Екипът на Мобилтел ЕАД
Уважаеми клиенти,
Благодарим на всеки, който прояви разбиране през последните месеци и остана верен на лоялността като принцип и поведение към компанията ни. Минахме през нелек период и излизаме от него с научени уроци и нов опит. Вярваме, че той ще ни помогне да задържим и развием нивото на обслужване, постигнато през последните 15 години.
От края на април Мобилтел вече е в нормален ритъм на работа. Заедно с Вас преминахме през внедряване на нова система за обслужване на клиенти, която много скоро ще ни позволи да отговорим в по-голяма степен на индивидуалните Ви изисквания. През периода на адаптация положихме усилия този сложен процес да Ви засегне минимално, за да запазим доверието и увереността Ви, че можете да разчитате на нас. Факт е, че въвеждането на новата система доведе до временни затруднения за част от Вас и отново Ви благодарим, че запазихте доверието си и проявихте търпение. Признателни сме и благодарни за разбирането!
Нашият жест към вас, лоялните клиенти, е 10% отстъпка от покупка в брой в М-Тел магазин независимо от стойността й. Срокът за използване на отстъпката е до края на годината. С всички Вас, запазили своята лоялност и по време на затрудненията, ще се свържем лично – чрез sms или обаждане. Това е жест към всички частни и бизнес клиенти, погасили в срок издадените фактури през периода септември 2010 – март 2011.
Към момента всички канали за комуникация и информация, на които можете да разчитате за връзка с нас, работят в пълния си капацитет. За предстоящите фактури през юни остава валиден удълженият срок от 28 дни за плащане, въпреки че ще излизат в нормалния график. Последните издадени фактури са за месец май, с период на отчитане 28.04.2011 – 27.05.2011 г.
ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЕ ИЗВИНЯВАМЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО И ВИ БЛАГОДАРИМ ЗА ПРОЯВЕНОТО РАЗБИРАНЕ.
С уважение,
Екипът на Мобилтел ЕАД
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”