Локални сБирки във Варна - Архив.
Re: Варна - Локални Сбирки
Тази събота и неделя някой ще ходи ли във Сливен на Драг състезанието или на VII Национален VW събор Калояново

може да съм фен на фамилия фолксваген, но ще ходя на сливен.хем по-малко километри , хем по-бързи гоуфове.ако някой иска , да правим организация
krenvi6 написа:Тази събота и неделя някой ще ходи ли във Сливен на Драг състезанието или на VII Национален VW събор Калояново![]()
В събота тръгвам за Калофер и мисля видя как е хавата в Калояново. Още не съм сигурен дали ще съм там събота или неделя.
- anchev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rijo написа:krenvi6 написа:Тази събота и неделя някой ще ходи ли във Сливен на Драг състезанието или на VII Национален VW събор Калояново![]()
В събота тръгвам за Калофер и мисля видя как е хавата в Калояново. Още не съм сигурен дали ще съм там събота или неделя.
Здравейте колеги,то се е видяло.че от Русе никой май няма да ходи,ама има ли някой който ще ходи в петък,за да пътуваме заедно!Към 19:00 мисля да тръгвам:)
Няма да пътувам директно към Калояново
. Аз, половинката и още 1 двойка бяхме планували да отидем към Калофер и околностите за няколко дни, а датата на събора съвпадна. Съмнява ме, че само ти ще си от Русе. Попотай Шуменската и/или Търговишката група. Съмнява ме Сашо да пропусне 
- elimn
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2004
zylmishok написа:Май само аз не разбрах кой на къде се изнесе тази неделя .... никой нищо не каза... тръгнахме....залепих се за един колега,но той явно се прибра...![]()
Ама, че ме разсмя! Не си се залепил за правилния човек
За Сливен-ако е хубаво времето съм там в неделя

- snobar4eto
- Автомобил: Audi A3 8L
- Двигател: AHF+++
Утре колеги да не забравите 17 4аса >>>>>терапията!!!

-
stankoff
- Автомобил:
- Двигател:
Ще гледам да дойда, че вече две седмици не съм ви виждал 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Колеги, за 834234 път ви напомням, организирайте морска среща през ЛЯТОТО 

ISRalien написа:Колеги, за 834234 път ви напомням, организирайте морска среща през ЛЯТОТО
Добре, бате Иво! Веднага, бате Иво
Говорихме на Калояново с теб ... трудна работа ще е. Лятото е отпускарски сезон. Не са толкова много хората, които ще навъртят 400 километра в едната посока. Трябва и да не се дублира с Рожен, не знам нищо за Елена. Колко души можем да се заемем с организацията? По този край важи правилото "ден година храни", а следващите месеци са най - силните. Другата седмица ще съм по - свободен, ще поразпитам организаторите на подобни събития за know-how
- Ivailo
- Контакти:
Примерно в началото на септември, след Рожен
3-6 септември ми звучи перфектна морска
И вервай ми, ако зимата се вдигаме 1 кола луди, лятото ще са маааааааааалко повече
Пък ако е на някой къмпинг (+бунгала), който е близо до плажа за 4 дни ке се изтепеме
3-6 септември ми звучи перфектна морска
И вервай ми, ако зимата се вдигаме 1 кола луди, лятото ще са маааааааааалко повече
Пък ако е на някой къмпинг (+бунгала), който е близо до плажа за 4 дни ке се изтепеме

- niks76
- VW експерт

- Автомобил:
- Двигател:
едно птиченце ми пошушна че Рожен тая година няма да има...............................
- snobar4eto
- Автомобил: Audi A3 8L
- Двигател: AHF+++
niks76 написа:едно птиченце ми пошушна че Рожен тая година няма да има...............................
за жалост маи не само ти го знаеш
- Ivailo
- Контакти:
Де недейте да колите нероден Петко още... Друго обсъждаме тука.