как да направя багажника да се отваря отвътре (голф2) ???
голф 2 84-та година,... просто защото мисля да слагам туба и усилвател, а в моя кв много се крадат такива работи,...
тубата мога и с вериги да я омотая, ама усилвателя от болтовете лесно се вади.....
така е у наща държава........
как да направя багажника да се отваря отвътре (голф2) ???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Не че нещо, но кой е квартала? И каква е тази бас каса която наркоманче може да я изнесе.. моята е към 25 кила, обемна и страшно неудобна за носене... аз дето съм 80+ кила, ходя на фитнес и т.н. едвам я мъкна от нас до колата, та не ми се мисли как една или две херинги ще я носят
.
Ако твоята е баш от тубите ( ония кръглите картонени боклуци ) най-добре я захвани със скоби като на газовите бутилки.

Ако твоята е баш от тубите ( ония кръглите картонени боклуци ) най-добре я захвани със скоби като на газовите бутилки.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
За тази работа ти трябва механизма от ключалката на голф които е бил с централно,и аз се опитвах да си го направя сам ,но не ставаhristian37 написа:хмммммм, цял ден се мъчих един път да си сложа централно на багажника и не го измислих.....явно друга ключалка трябва

- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Kalinn
- Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
- Двигател: ARL
-Maxxx- написа:Kalinn написа:-Maxxx- написа:Ами отвори ключалката и виж дали няма някакф начин да си го модифицираш със жило да го отваряш...
В карлово точно така го правят,слага се жило и от вътре с копче го отваряш.
Нещо подобно като с предния капак трябвада се получи!
Да.Слага се един механизъм на които като му пуснеш ток той издърпва едно жило само трябва жилото да се хване за механизма на багажника и да се прекара едно копче на таблото.

- -Maxxx-
- Автомобил:
- Двигател:
Kalinn написа:-Maxxx- написа:Kalinn написа:-Maxxx- написа:Ами отвори ключалката и виж дали няма някакф начин да си го модифицираш със жило да го отваряш...
В карлово точно така го правят,слага се жило и от вътре с копче го отваряш.
Нещо подобно като с предния капак трябвада се получи!
Да.Слага се един механизъм на които като му пуснеш ток той издърпва едно жило само трябва жилото да се хване за механизма на багажника и да се прекара едно копче на таблото.
А защо трябва жилото да се дърпа от машинка? Ако се направи жилото да се дърпа ръчно няма ли да стане?
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще стане
Пуска се едно жило от багажника до отпред във кожух (може жило за велосипед, продават се на метър) закрепя се отзад на палчето, прекарваш си го до седалката някаде кадето ти е удобно и вече стилистично
решеваш как да си го "дърпаш". Баща ми си беше направил така на голфа, самоче неговото завършваше просто с едно такова като тапа от нещо, кожуха беше закрепен до седалката и само трябваше да се дръпне нагоре и после сам си се пребираше:) Това е наи лесния и ефективен начин. От някоя морга си сваляш едно палче от някоя кола дето е с такова и си го наснаждаш за да ти стане по готино и това е