Corrado Kompressor
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Re: Corrado G60 Стара Загора
Eдно огромно браво ! Обожавам Corrado а черно Corrado простоооо 

- Te4eto
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: KR
След малко застой дойде време да сменя джантите, понеже с 15ките беше много ниска и трудна за каране, а си я карам ежедневно, нямам друга кола. Та 1во минах на 16 цола 7,5ж
А сега взех 17 цола на 8ж които много ме кефят как стоят и най-важното колата е по-висока и спокойно стигам до работа без да стържа и опирам навсякаде.
А сега взех 17 цола на 8ж които много ме кефят как стоят и най-важното колата е по-висока и спокойно стигам до работа без да стържа и опирам навсякаде.
- arni 74
- Автомобил: Audi S3
- Двигател: 1.8T
Много добра стойка
,Поздрави 

- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
Много вие тая прахосмукачка Тенко
много газ му даваш покрай горното OMW
като я засилиш и пуснеш газта направо ми прави душевна чекия 

-
- Автомобил: Audi 80 B4
- Двигател: 1994 1z
охо значи вече са слегнали елементите..що не се обаждаш е обещал си ми нещо 

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Сега вече е друга бира с новите джанти 

- Te4eto
Да най-после минах там километри и почнах да си я карам нормално, все още не върви както трябва, трябва да се бара центровката да меря налягане и така нататък, в момента не върви както трябва. Знам аз че съм обещал и нямаш проблем, само звънкаш
И аз съм на мнение че доста добре застана с тия джанти, на живо още по добре изглеждат, ще ги видиш като се засечем някой път.

- vw__fen
- Автомобил:
- Двигател:
обаче май искат фланци тия джанти ? иначе къса корадото 

-
- Автомобил: Audi 80 B4
- Двигател: 1994 1z
много вие прахосмукачката както вика Напстер
колата се издърпва много добре а щом в момента не е настроена както трябва представям си какво ще става след като бъде направено 

- Te4eto
Мислих за фланци, джае имам, но с фланци трябва да я вдигам че отпред гумите влизат в калниците и не ми се нрави да я вдигам, по скоро отзад иска да слезе една идея надолу и отзад да стане така. В момента на пълен завой гумата минава на милиметри от веждата, с фланци няма да мога да завия.
- Te4eto
Здравейте колеги, реших да поосвежа темата като пусна малко нови снимчици. По колата почти нищо не е правено скоро, малко почивка, но пак има някои неща които посвърших. Един слънчев ден реших да си сваля окачването и да натегна амортисьорите докрай на твърдост и сега с мекичките пружини с които съм се получи доста добре, като заварена е, като трупче, също така видях че задните ми амортисьори са на две степени за височина (чашката се сваля и вдига посредством зегерка) и я свалих на по ниското положение, падна с няколко см и застана по добре колата, ама иска още малко и ще търся други пружини по нататък. Ето и как застана след това
Преди няколко седмици началника донесе едни джанти не можех да не ги наложа за снимката, жалко че не мога да побера 19ки, много ме грабнаха
И една вечер както си разглеждах форума си харесах едни педали и ги купих след което малко се позаиграх им боядисах надписите и ги изшкурках и полирах и се получи ето това
И най-новата промяна по колата е че в момента е без решетка
решетката се откъсна от веждата понеже беше чупена и лепена доста пъти и изхвърча по време на движение и нямаше как да я намеря. Понеже искам същата а се оказа скъпичка, вижте снимката и дайте акъл да сложа ли нещо временно или да си я остане така докато купя, в смисъл дали е много зле в момента. Ето на какво прилича сега
Преди няколко седмици началника донесе едни джанти не можех да не ги наложа за снимката, жалко че не мога да побера 19ки, много ме грабнаха
И една вечер както си разглеждах форума си харесах едни педали и ги купих след което малко се позаиграх им боядисах надписите и ги изшкурках и полирах и се получи ето това
И най-новата промяна по колата е че в момента е без решетка

Последна промяна от Te4eto на Чет 08 мар 2012 22:25, променено общо 1 път.
- GTI 16V ABF
- Двигател: 2.8 VR6 - AAA
Колега уникално Корадо имаш
страшна стойка има 

- Te4eto
Благодаря колега. Айде давайте идеи дали да правя нещо временно докато купя решетка, или ще стане по зле да си го оставя така докато си намеря решетка
- 1,9TDI
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMP
Така както е в момента е по-добре от колкото да правиш нещо временно което може да развали цялата визия на колата, но ти си решаваш. Иначе колата ти е уникална