Полицията ни пази - РПУ Костинброд

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Re: Полицията ни пази - РПУ Костинброд

Мнениеот ktamen » Пет 10 юни 2011 0:44

В по-голяма или в по-малка степен всички сме потърпевши от родната полиция (знам, че не всички ченгета са престъпници, ама читавия процент е твърде малък) значи ако ще подпомагаме потърпевшите наистина трябва да съберем пари за всички. Писах, че аз бих дал пари на момчето не защото е потърпевш, а защото е упорит и мисля, че ще съумее да използва парите правилно и да успее да ги осъди и освен това ще дари парите от обезщетението за благотворителност.

maladec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maladec » Пет 10 юни 2011 1:05

group® написа:Мнения, които се стремят да политизират темата и съдържат добре заучени, банални и 'празни' обиди, ще се трият.

Аз също съм твърдо против политизиране на темата . Смятам за задължително, мнения съдържащи политичиски под текст , да бъдат изтривани .
Моля да ме извините , за това , че не ви пратих копие от писмото от прокуратурата. Просто днес цял ден ходя по адвокати и се занимавам с дела свързани с предстоящото дело .

maladec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maladec » Пет 10 юни 2011 1:20

stefan4o написа:ОК де, съгласен съм. Мен не ме бърка, но според мен каузата е почти обречена. Предполагам ще измислят начин да си вържат гащите, като примерно, че така са я намерили. Ходи докажи, че си видял? :screwy В смисъл вместо да се дават пари по адвокати да си му купим на момчето една тройка, а тая да им я подари публично пак с господари на ефира да им се смее цяла България :Mr Green Fun

Аз отивам да си му пусна дело на " мънкащия" .Това дали ще ги осъдим , само горния си знае . Ако каузата ни не успее , да ще му подаря Голфа . Даже ще му предложа на " мънкащия " , да ми върне частите , а аз да му го зглобя без пари . Ей така като дарение към родната полиция , която ни пази .........

maladec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maladec » Пет 10 юни 2011 1:34

koko_GTI написа:прочетох всички мнения и направо съм потресен от тази кокошкарска постъпка от господата " полицаи" и още повече от началника на въпросното РУП . Този незаслужава и една минута да е началник , абаси и смешника . ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС КЪМ ПОТЪРПЕВШИЯ : ИМАШ ЛИ СНИМКОВ МАТЕРИАЛ НА КОЛАТА КАТО Е ВЛЯЗЛА В ПАРКИНГА НА ПОЛИЦИЯТА? за опис разбрах че има направен , но за снимки неразбрах да ли има . ако има снимки - прилагай ги към жалбите . и ако ти предложат да си вземаш колата така на части както е , не я вземай защото после няма да има как да докажеш че не си я разглобил ти . или по-добре да отидеш с онзи от господари на ефире да снимат как и в какво състояние ти връщат колата . ПОДКРЕПЯМ НЕПЪЛНО НАЧИНАНИЕТО И С КАКВОТО МОГА ЩЕ ПОМАГАМ . СРАМУВАМ СЕ ОТ ТАКИВА ПОЛИЦАИ . тези които ме познават знаят за какво говоря . ще следя темата с интерес и СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА ДОБЪР ИЗХОД .

За жалост снимков материал от самата полиция липсва. Разполагам само с снимков материал и опис , по време на намирането на колата . Също имам и 4 свидетеля които са виждали автомобила в РПУ-то в коренно различно състояние .
За взимане на колата в това състояние , не съм си и помислял .
Ние всички се срамуваме от такива полицаи. Лошото е , че има и свестни момчета ( полицаи), които само могат да гледат и да се ядосват от подобни постъпки .

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 10 юни 2011 8:07

Срам ме е от тая мърша , срам ме е, че са се отнесли така пренебрежително и подигравателно към въпросите на колегата - относно състоянието на колата му.
Срам ме е - знам , че е смешно малко заплащането , но това не е оправдание - такова мародерство не би трябвало да остане ненаказано!!!

Потребителски аватар
ivostefanov
Автомобил: Audi A4
Двигател:

Мнениеот ivostefanov » Пет 10 юни 2011 8:42

То си е е*ало майката от кой да се пазиш повече от "закона" или крадците като те са си един дол дренки и са си заедно.
Мършите под пагон си правят далаверите а така наречените свястни си траят защото са им колеги,така че и те са си мърши!
Когато ми гепиха колата на третия ден имаха двама така наречените заподозрени със имена(от вътрешна информация го разбрах това) и какво от това след година време получих писмо,че е спряно следствието защото не намерили извършителя :screwy
А м/у другото свястна мърша ми намери колата :wink:

Колега желая ти успех :beer

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пет 10 юни 2011 10:12

ivostefanov написа:Мършите под пагон си правят далаверите а така наречените свястни си траят защото са им колеги,така че и те са си мърши!

Не е само до това, че са заедно :?
Просто хората, ръководещи този бизнес са твърде на високо в йерархията, за да може в една военизирана структура, каквато е Полицията, редовия полицай да направи нещо.
Единствения шанс на 'свестния' е да излезе пред телевизията....
Е, и?...

maladec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maladec » Сря 15 юни 2011 10:20

Здравейте отново .
Снощи късно вечерта се прибрах от София . Разговарях с адвокати , който ми казаха , че има голям шанс да осъдим виновните . От прокуратурата в Костинброд, бяха много любезни и ми предоставиха всички необходими материали . Бързо ме разпознаха , като "момчето от господарите " . Говорихме си за моя случай. Питаха ме : От полицията ,какво правят по случая , какво обяснение ви дават ? Отговорих им : Всички части са ти там, ти просто не ги виждаш . Обясних им много подробно , как са се държали с мен . Докато си говорихме ,за "мистериозното" изчезването на авто частите ми , доиде един униформен полицай (нещо искаше да остави в прокуратурата). Веднага го попитаха за частите , защо ги няма ? отговор : тези от "господарите" пресилват нещата . На момчето всички части са му там . Аз този голф го помня . Той дойде така без части , в насипно състояние . Човека беше толкова любезен , че даже ме помоли да не лъжа :applause: .
Представете си ,една голяма камара с около 200 автомобила , и да си спомниш точно моя , отпреди 3 години . Толкова интелигентни хора, само могат да ме радват . Истинско удоволствие за мен е да виждам ,че такива хора работят в системата . :bowdown

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Сря 15 юни 2011 14:33

В интерес на истината благодарение на теб това е слабо вероятно този сценарий да се да се повтори защото в подобен случай всеки ще си снима колата и ще иска копие от опис още при задържането на автомобила. Надявам се да ги осъдиш и да има наказани.

maladec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maladec » Сря 15 юни 2011 16:51

Едва ли всеки ще вземе да иска опис . Да не забравяме , че сме "овча" държава и обичаме да ни е гадно . Другото коете е , че в полицията ни казват : "нишо не можеш да направиш" и всеки си тръгва . Всеки знае , че ни лъжат , но въпреки това изпълняват . ? ? ? ? ? ? ? ?????????????
От съда много ми се "кефиха" . Твърдят ми , че аз съм първият човек , който вдига толкова шум за колата си . Казаха ми , че хора с далеч по - скъпи возила си мълчат и стискат зъби . И като се огледаме , виждаме до къде ни е докарало цялото това мълчание .
Доброто в случая е , че след моя сигнал , в прокуратурата са постъпили и още подобни сигнали . :applause: . Една съдийка ми каза , че след репортажа , потърпевшите нещо са се активизирали .

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Сря 15 юни 2011 17:08

Жив и здрав да си колега и знай, че много хора те подкрепяме!

Дръж ни в течение и с подробности :idea:

Последна промяна от groznika на Сря 15 юни 2011 19:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 15 юни 2011 17:58

groznika написа:Жив и здрав да си колега и знай, че много хора те подкрепяме!
Дръж ни в течение и с подробности :idea:
:да: Следя темата с интерес.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 16 юни 2011 16:20

:bowdown :bowdown :bowdown
Браво, колега, това е начина! С теб сме, ако е нужна помощ, само кажи.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Чет 16 юни 2011 22:18

maladec написа: От съда много ми се "кефиха" . Твърдят ми , че аз съм първият човек , който вдига толкова шум за колата си . Казаха ми , че хора с далеч по - скъпи возила си мълчат и стискат зъби . .

Това беше интересно да го покажеш по телевизора,освен оня кибик дето ще се пенсйонира на 40 с 20 заплати от нашите пари :да:

maladec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maladec » Чет 30 юни 2011 20:26

Пичове , помагаите ! ! ! !
Говорих с адвокати и ми вдъхват надежда . За части , едва ли ще ми върнат , но можем да ги осъдим и после да ги дадем по телевизията. По напред четох едно предложене , което беше много интересно . Да подарим голфа на РПУ-то пред медии . Даже пред "камера" ,ще предложа на Началника , да ми върне частите , а аз да му ги сглобя без пари ( дарение ) . :D . Отворен съм за всякакви предложения !!!!!
Вие какво мислите по въпроса ?

Всеки който има желание да помага , може да го направи тук :

http://www.facebook.com/home.php#!/page ... 63?sk=info

Влагодарности към всички вас , които ми помагате и ме подкрепяте .

Върни се в “ОФФ-Топик - други”