Проблем със скоростите
Проблем със скоростите
Здрваейте колеги, преди 2 дена ми се появи следния проблем. Колата е Vw polo 1.9 sdi AGD двигател. Както си вървеше добре забелязах, че почна да превключва по трудно само понякога на 4,5,3 скорост и по рядко на 1 2 и задна, а понякога си превключва без никакъв проблем като по масло. Съединителя е сменян преди 5 месеца с чисто нов(целия комплект). Някой сблъскал ли се е с този проблем моля за съвет.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Re: Проблем със скоростите
Много им е проблемна кутията на тия мотори.
Потърси - има доста писано
Потърси - има доста писано
Да знам че са проблемни особено TDI то, обаче за SDi няма много информация, и като цяло ме вкара в размисъл този проблем понякога как може да си влиза без никакво усилие. А понякога като чели нещо му пречи просто го спира иска усилие и то доста понякога. Ще се ровя след малко и ще ида при майстор да видим масло дали има и дали е смазан този разпределител за скорости.
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и ЗА SDI Има писано! Когато ти сменяха съединителя, прегледаха ли ти маховика!?
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
заради едно л.с. от един потребител, отключвам темата. Интересно ми е да видя как ще се развие.
едит: и понеже нема развитие, а темата се дублира... тая следва логичния си изход!
едит: и понеже нема развитие, а темата се дублира... тая следва логичния си изход!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”