Мнения за Поло sdi комби 99 г.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Мнения за Поло sdi комби 99 г.
Дано се не случва това скоро! Иначе засега всичко си е наред бяга много таз кола и много добре гори! 50 литра нафта - 881 км. пробег-500км. извънградско с около 120км в час,381км.градско! Като на места съм я карал само пробно със 180 км в час и много добре се държи! Ако я карам на дълго околко 100 км в час ще падне сигурно още с половин литър разхода надолу! Като я засеча следващия път пак ще пиша резултат
- bkunev
- Автомобил:
- Двигател:
dando78 написа:Дано се не случва това скоро! Иначе засега всичко си е наред бяга много таз кола и много добре гори! 50 литра нафта - 881 км. пробег-500км. извънградско с около 120км в час,381км.градско! Като на места съм я карал само пробно със 180 км в час и много добре се държи! Ако я карам на дълго околко 100 км в час ще падне сигурно още с половин литър разхода надолу! Като я засеча следващия път пак ще пиша резултат
Мойта каляска, колега, съм си правил експеримента да карам с 90-100 км/ч. Без климата, лятото, съм я свалял до 4.3 - 4.4 л/100км. Направо Раййййй

Поздрави!!!
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Честита придобивка!
Тва е оптималния двигател - откъм разходи /данък и обслужване /
Върви доволно - харчи малко - рай !!!
Тва е оптималния двигател - откъм разходи /данък и обслужване /
Върви доволно - харчи малко - рай !!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
пак за разхода пиша
последното засичане на Сеата дойде малко повече от предното, но и повече пробег направих градско! рахода дойде около 6.2!

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте, имам едно малко(голямо) проблемче със Сеата! правих предницата отдясно-шарнир, външен накрайник, предни накладки, тампон на носача и биелетка на стабилизиращата щанга че се скъса при разглобяването! 5 неща частите струваха 100 лв. труда 60 лв! При затварянето на колата, обаче преди да сложим кората видяхме че има дупка на предния мост! Точно където е лежала кората явно се е събирала луга (понеже е австрийка) и е разяла предния мост не е малка дупката-ключе 13 влиза спокойно! Майстора ме посъветва да сменя предния мост понеже щял да се скъса точно на заварката ако го заварим! Може ли да потарся съвет от вас или този въпрос е за нова тема и евентуално колко може да струва такъв мост втора ръка? От къде да намеря и с кои модели е взаимозаменяем? предполагам от поло ТДИ или СДИ може би от Голф 3 знам ли?
- bkunev
- Автомобил:
- Двигател:
dando78 написа:Здравейте, имам едно малко(голямо) проблемче със Сеата! правих предницата отдясно-шарнир, външен накрайник, предни накладки, тампон на носача и биелетка на стабилизиращата щанга че се скъса при разглобяването! 5 неща частите струваха 100 лв. труда 60 лв! При затварянето на колата, обаче преди да сложим кората видяхме че има дупка на предния мост! Точно където е лежала кората явно се е събирала луга (понеже е австрийка) и е разяла предния мост не е малка дупката-ключе 13 влиза спокойно! Майстора ме посъветва да сменя предния мост понеже щял да се скъса точно на заварката ако го заварим! Може ли да потарся съвет от вас или този въпрос е за нова тема и евентуално колко може да струва такъв мост втора ръка? От къде да намеря и с кои модели е взаимозаменяем? предполагам от поло ТДИ или СДИ може би от Голф 3 знам ли?
Какво значи преден мост, и как се сменя!?! Носачите се хващат у магарето, къде точно е тази дупка и как е хваната в моста? Кой мост? Частите отпред(крайните) от ляво не са 100 лева а по-малко... и труда по смяната им е по-малко като стойност. Това е най-опростеното и евтино окачване от всички автомобили с какъвто и да е произход произведени през тези години!!!
Нещо май не ти обясняват както трябва. Виж на тези майстори колегите какво ше кажат... хора занимаваши се само с предници и настройката им...

п.с. аз смлях колата отпред от ляво. Всичко ново...носач, кормилния накрайник беше на 90 грдуса свит, шарнир, и полуоската ми имаше 3 мм. биене(нея я опрвих с тръбогиб) и целия ремонт не стигна толкова

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ТОЛКОВА ПЛАТИХ! 22 ЛВ БИЕЛЕТКА, 35 ЛВ НАКЛАДКИ, 12 ЛВ ШАРНИР, 8 ЛВ ТАМПОН НА НОСАЧА 18 ЛВ НАКРАЙНИК! ЗА ТЕЗИ 5 НЕЩА НЕ МИСЛЯ ЧЕ Е МНОГО! КОЕ Е ПО-ЕВТИНО И КЪДЕ? И ПАРИТЕ ЗА ТРУДА СА НОРМАЛНИ-ЗА 5 НЕЩА 60 ЛВ СИ Е ОК!
ДНЕС СИ ОПРАВИХ И МОСТА! МАЛКА БЕШЕ ДУПКАТА И РЕШИХМЕ ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА СМЕНЯМ ЦЕЛИЯ МОСТ И И ЛЕПНАХМЕ ЕДНА ЛАМАРИНКА С ЦО-ТО ЗА 15 ЛВ ПАРИ И СЪМ ГОТОВ!
ДНЕС СИ ОПРАВИХ И МОСТА! МАЛКА БЕШЕ ДУПКАТА И РЕШИХМЕ ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА СМЕНЯМ ЦЕЛИЯ МОСТ И И ЛЕПНАХМЕ ЕДНА ЛАМАРИНКА С ЦО-ТО ЗА 15 ЛВ ПАРИ И СЪМ ГОТОВ!
- bkunev
- Автомобил:
- Двигател:
ок де, защо са нужни главните букви?!?!

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
просто шрифт
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Всичко е хубаво,но лошото е,че колата е австрийка....известни са с гниенето си!!!Огледай я добре за изгнили места и ако са много-продавай по-бързо!!!Двигател и ходова част се правят,но изгнилото купе загробва колата!
Върни се в “Дизелови агрегати”