търся стаклото за десен двусекционен фар за голф 3.
от софия и на не-кусмичеста цена.
И аз не обичам "кусмичести" цени...

търся стаклото за десен двусекционен фар за голф 3.
didoriginal написа:От тази тема:търся стаклото за десен двусекционен фар за голф 3.
И аз не обичам "кусмичести" цени...
djey написа:става дума за тази халогени бартер за тази вежда. халогените са перфектни с крушката може и бартер за парички които както иска .
Вземи си и триточковия волан от 4-ка![]()
Piro_vw написа:По-добре не обсъждайте подробностите тука за да няма неканени гости
tuning7350 написа:Продавам много гъзарски спортни обувки CAFe'NOIR 100Процента ОРАГИНАЛНИ
Купувани са Декември месец от Милано.. Италия от магазин на CAFe'NOIR на Цена139euro
Носени са точно 2 пъти на частно парти
Причина за продажбата е чеса ми тяснипринципно нося 43 номер но в мерака си да изглеждат по-малки на краката ми си ги взех 42номер
![]()
Нека вметна че адски ми стягат та и затова ги продавам иначе не бих ги продал особено на тази цена
k:
Кожата и самата изработка е просто уникална трябва се видят на живо за да се доби представа: снимките просто крият 50процента от красотата им
![]()
В перфектно състояни саk: без съсано протъркано и пр
k:
...[/attachment]
myrshavija написа:Като се замисля, аз също не мога да бъда сигурен, че щеката за маслото на колата ми е оригинална ... дали да не налея още един литър за всеки случай?swir4o написа:... Кой ти гарантира, че щеката за маслото е оригинална?...
radi_nrj написа:Ето прекрасен пример за една бъдеща ПРАВИСТКА:
Извода, е че нито работодателите нито кадрите стават! С малки изключения...
nikgk_72 написа:Колеги купих едно Голфче 2, 1.6 ТД, с 5 врати, като бях решил да го рециклирам. За моя радост и за съжаление на голфчето си намерих добър Пасат 1.6ТДИ и затова мъника отива на части. Голфа е с 5 врати, целият прозорец, с тясната броня, тъмно сив цвят. Захванал съм да го разглобя, за да може по-лесно да се продадат частите. Има външни забалажки, но като цяло калата е здрава. Двигателя работи екстра, и скоростите са радят идеално. Съединителя се е разпаднал и смлял, но само това, не е успял да прецака скородсите или маховика. Цените, ще са от 5 до 250лв.за правилата, но ще са ниски. Снимки ще кача утре. За връзка и повече информация: ЛС, скайп:nikgk_72, тел.0898704296 и 0889561643
Ludia написа:няма го... Били хлапето прецака и скайпа... очакваше се
Bobi_S13 написа:Жив и здрав брат, гоУем да порастеЖ и много много щастие![]()
![]()
![]()
наздраве!
Bobi_S13 написа:Жив и здрав баце! гоУем да порастеж на портфейл!
![]()
![]()
w_smith написа:Топка от 20 яре юбилейка.
веселин написа:w_smith написа:Топка от 20 яре юбилейка.
Топка от яре - топка от ягне ......
Pichaga написа:не разбирам много, но всички писаха тук, а аз не![]()
Искам да кажа...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта