NEXiT написа:Не съм купувал кола до сега, а ако парите ми бяха джобни нямаше да се спра на Бора втора ръка

За това съветите които давате са наистина доста полезни

Колега, в такъв случай задължително вземи някой по-опитен с теб. Има много универсални теми какво би могъл да погледнеш на място по колата. Ако и след огледа продължи да те интересува - искаш задължително да я покараш някой километър. Това е нормална процедура. При карането изключваш музики и се съсредоточаваш на паразитни шумове, които не им е мястото в здрава кола - по двигателя, по окачването, интериора, спирачките. Хубаво е да я покараш ако условията го позволяват и извънградско или някъде където можеш да вдигнеш над 50.
Ако интересът ти пордължава да е сериозен - закачаш на ВАГ-КОМ и разчиташ паметта за грешки. Това би те ориентирало дали има нещо сериозно или на какво да обърнеш специално внимание.
Ако и тази стъпка приключи добре - уговаряш кога е удобно да закараш колата в твой доверен сервиз за технически оглед. Ако и от там ти дадат зелена светлина - чак тогава купуваш.
Не се връзвай на търговски приказки от сорта на "Решавай, щото ей сега се обадиха още 5 човека и искат да я взимат"!! Това е евтин трик, а дори и някой да те изпревари за някоя кола - не е било писано да е твоята и продължаваш напред!
Но най-доброто, което можеш да си направиш, без да е гаранция за качество, е да купиш кола от чужбина (Австрия, Германия, Холандия, Швейцария). Особено колите "нов-внос" от търговци са със сигурност не това, което изглеждат, най-малкото на километри!
Друг съвет, който мога да ти дам е да си набавиш дебеломер за лаково покритие (не искам да правя реклама, ако те интересува ми драсни на ЛС, ще намеря линка, от който съм взимал и за познати аз). С него можеш с 100% сигурност да установиш дали нещо по колата е пребоядисвано и със голяма увереност дали е било изчуквано, т.е. е имало удар или по-скоро драскотина и лека щета.
Ако не ти е безразлично това, а не би трябвало, уредът си заслужава парите, особено като се каниш да дадеш Х хиляди за кола.