голф 4 тди забива
-
- Автомобил:
- Двигател:
голф 4 тди забива
Здравейте,преди 1 месец си купих едно голфче 1.9 тди 1999г много запазено,обаче има един проблем с който не могат да се справят вече 3ма човека майстори за това пиша тук,ако някой има идея,да помага. колата си върви добре до към 1900 оборота след това забива и към три тръгва пак.До сега съм сменила всички консумативи,вакуми,някакъв клапан н75 и други неща и пак не се оправя,моля за помощ!
- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
Re: голф 4 тди забива
А тези майстори закачиха ли я на Ваг - ком ? На мен ми се случи една случка която е дълга за разказване но се наложи смяна на компютъра на колата и беше объркан нещо номера но пак си беше за голф 4 същия код АХФ и правеше така ...хукваше точно на 3000 оборота .... с кой мотор си все пак ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега,с АХФ е и моята,какво предлагаш да се види компютъра? Да ти кажа много си прав имам едни съмнения,значи когато разкачиме акумулатора на дигиталния часовник изписва 2001 год,а колата е 1999 ???това значи ли ,че комп. не е от тази кола?
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
animal cuts написа:Здравейте,преди 1 месец си купих едно голфче 1.9 тди 1999г много запазено,обаче има един проблем с който не могат да се справят вече 3ма човека майстори за това пиша тук,ако някой има идея,да помага. колата си върви добре до към 1900 оборота след това забива и към три тръгва пак.До сега съм сменила всички консумативи,вакуми,някакъв клапан н75 и други неща и пак не се оправя,моля за помощ!
Ами тя ти забива точно,когато се включва турбината....там търси проблема.Чистил ли си я?Геометрията как е регулирана???И напиши си този пусти код на ДВГ....
-
- Автомобил:
- Двигател:
турбината включва за момент,след това изключва и пак така
казаха ми ,че е с променлива геометрия и се движи без усилие(не задържа)

- stangero
- Автомобил:
- Двигател:
animal cuts написа:турбината включва за момент,след това изключва и пак такаказаха ми ,че е с променлива геометрия и се движи без усилие(не задържа)
така с налучкване няма да стане отиваш гледам си от софия отиваш при вентоман и ти казва какво е аз съм супер доволен от него до сега каквото ми е казал винаги е бил прав (не правя реклама просто искам да му помогна)
-
- Автомобил:
- Двигател:
катализатор изключваме ли,като възможна причина?? мисля,че тези дни,ще посетя VENTOMAN надявам се да реши проблема и да не взима много скъпо,че до сега доста се изръсих и за нафта няма даже 

- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
казваш ,че турбото е проверено и клапан Н75 също може би.Ако пренадува ще влезе в авариен режим и не би трябвало пак да хукне колата след 3000 оборота ... Ако пренадува 100 % ще се види на диагностиката 

Върни се в “Дизелови агрегати”