Милослав написа: мотика,
Най -добре.Дето ще изчиташ енциклопедиите каква е ,защо е, има ли рогчета ,пръска ли,съска ли-докато я оглеждаш я тресни пък после ако искаш и аутопсия и прави.Тя ще докарва хората до инфаркт аз ще я разучавам.

Милослав написа: мотика,
yarek написа:Варианта с таралежи наистина действаама за убиване даже и не помисляй, не е добре да убиеш змия.
vw_Krasi_vw написа:И друго искам да кажа, чакам да ми изпратият от Испания някакъв препарат с който се ръси навсиякъде. Препарата не е отровен само отблусква змиите надалеч.Цената е 40 евро за литър,което в случая няма значение. Та ако се окаже ефикасен ще кача снимки и ще кажа на всички как се казва , че ако ниякой има такъв проблем да мога да помогна.
Luciano написа:vw_Krasi_vw написа:И друго искам да кажа, чакам да ми изпратият от Испания някакъв препарат с който се ръси навсиякъде. Препарата не е отровен само отблусква змиите надалеч.Цената е 40 евро за литър,което в случая няма значение. Та ако се окаже ефикасен ще кача снимки и ще кажа на всички как се казва , че ако ниякой има такъв проблем да мога да помогна.
Знам, че не ти помагам изобщо, но да те питам, как мислиш да разбереш, дали препарата помага?
Смисъл, ще седиш да я чакаш и да видиш дали ще си тръгне ли?
Не се заяждам, но наистина ми е любопитно как ще разбереш, че змията си е тръгнала заради препарата
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта