Звук при палене на поло 6н
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Звук при палене на поло 6н
Въпросът е като работи колата, ако завъртиш само напред дали ще вкл. стартера пак. При мене не може. Трябва да върна на изключено, отново напред да дам контакт и после, като изгаснат лампите, отново напред да задейства стартера. Ако ми угасне колата, трябва да изключа и да повторя процедурата - само напред не става. Доколкото са ми казвали, вътре има чоп с усукване, който, като запалиш и върнеш на контакт се връща в начално положение. Айде, този, дето ни изпитва и ни гледа сеира, да каже кой е прав.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
maslinkov написа:...Ако ми угасне колата, трябва да изключа и да повторя процедурата - само напред не става...
и при мен е по същия начин. Просто мога когато е запалена колата, да преместя малко ключа напред и стартера исхърква, по същия начин като на колегата от клипчето.
Човекът ви попита какъв е този звук и какво се е развалило, не дали може или не може да се завърти пак ключа!!!!От 20 коментара нищо полезно не написахте за човека. На баща ми пасата правеше така, казах му че е от стартера, ама той не ми повярва и отиде при "големите" си майстори. Естественно отговора беше че се държи повече ключа, ама аз не съм малоумен съобразих и това и държах ключа минимално време, даже едвам запали, но пак се чуваше звука. След като отиде при нормални майстори и се свали стартера излезе, че звука е от бендикса и го оправиха. когато си завъртял повторно ключа си повредил бендикса, приготви едни 50-60 до 100 лв и на майстор. Поздрави 

- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pundio написа:Човекът ви попита какъв е този звук и какво се е развалило, не дали може или не може да се завърти пак ключа!!!!От 20 коментара нищо полезно не написахте за човека. На баща ми пасата правеше така, казах му че е от стартера, ама той не ми повярва и отиде при "големите" си майстори. Естественно отговора беше че се държи повече ключа, ама аз не съм малоумен съобразих и това и държах ключа минимално време, даже едвам запали, но пак се чуваше звука. След като отиде при нормални майстори и се свали стартера излезе, че звука е от бендикса и го оправиха. когато си завъртял повторно ключа си повредил бендикса, приготви едни 50-60 до 100 лв и на майстор. Поздрави
Мисли преди да пишеш!!!
10 човека написаха, какъв е пробелма! Дори да си ремонтира бендикса, след като го сложи, ако не си оправи патронника ще прецака и ремонтираният си вече стартер! Проблемът е комплексен!!
Последна промяна от Bobi_S13 на Пон 13 юни 2011 9:05, променено общо 3 пъти.
Причина: обидите на потребители са забранени и са с разрес на правилата! Редактирано мнение.
Причина: обидите на потребители са забранени и са с разрес на правилата! Редактирано мнение.
май ти не си чел, само 1 коментар има по въпроса, всички други "разбирковци" си чешите езиците и си мерите знанията не по темата. Човека има конкретен проблем и пита за решаването му, въпроса не е как е завъртял втори път, а какво му се е прецакало
Мери си малко приказките лайнар!!!
Последна промяна от Bobi_S13 на Пон 13 юни 2011 9:05, променено общо 3 пъти.
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pundio написа:само 1 коментар има по въпроса, всички други "разбирковци" си чешите езиците и си мерите знанията не по темата. Човека има конкретен проблем и пита за решаването му, въпроса не е как е завъртял втори път, а какво му се е прецакалоМери си малко приказките лайнар!!!
Пак казвам, специално за теб.
Колата има проблем с патрона на запалването! Дори да се ремонтира бендикса, ако патрона позволява при запален двигател, да се активира стартера, ще го счупи отново!
Последна промяна от Bobi_S13 на Пон 13 юни 2011 9:05, променено общо 2 пъти.
Причина: редактирах мнениенито.
Причина: редактирах мнениенито.
- dobo05
- Автомобил:
- Двигател:
Втулка се оказа проблема, ако някой има проблем втулката има диаметър от вътре 12мм а от вън (15мм без малко)свалях колектора, че да я набия голям тъ..к 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”