смяна ангренаж и ролки на поло 1.4 16
-
sparcho
- Автомобил:
- Двигател:
смяна ангренаж и ролки на поло 1.4 16
Доста се рових из форума но нищо не открих! Мисля другата седмица да си сменя ремъка и ролките какво трябва да гледам . Знам че двата вала се блокират един спрямо друг със щифтове а на долния вал имали белег . Благодаря предварително
Re: смяна ангренаж и ролки на поло 1.4 16
Има естествено.
Кажи как да ти пратя снимката /за AFН мотора съм свалил/.
Кажи как да ти пратя снимката /за AFН мотора съм свалил/.
-
sparcho
- Автомобил:
- Двигател:
моя мотор е АРЕ ivan_pldm@abv.bg
- Shanovec
- Автомобил: WV POLO 6N1 Golf mk4
- Двигател: AEX 1997 AKL 1999
сам ли ще ги сменяш? играчка е. аз на мойто поло се мъчих, мъчих и най-накрая на сервиза
. между другото змам че не му е тука мястото ама като спомена колегата за AFH и AFE мотори как да разбера какъв е моя. полото е 1.4 бензин 60 кончета 97`. много ще сам благодарен

. между другото змам че не му е тука мястото ама като спомена колегата за AFH и AFE мотори как да разбера какъв е моя. полото е 1.4 бензин 60 кончета 97`. много ще сам благодарен

-
sparcho
- Автомобил:
- Двигател:
на двигателя го има както и в големия талон
- Shanovec
- Автомобил: WV POLO 6N1 Golf mk4
- Двигател: AEX 1997 AKL 1999
мерси много колега
. пише AEX. предполагам това трябва да е
. пише AEX. предполагам това трябва да еRe: смяна ангренаж и ролки на поло 1.4 16
Пратих ти снимките по мейла и в същия момент ми спря интернета.
Кажи дали си ги получил, щото нета се появи преди малко. Ако не си, да ти ги пратя пак.
За АРЕ са картинките, поне така ги извадих от Аутодатата. Дано са твойте, та да свършиме работа
.
М/у другото когато му дойде времето и аз смятам да си сменям ангренажния сам. Успех.
Кажи дали си ги получил, щото нета се появи преди малко. Ако не си, да ти ги пратя пак.
За АРЕ са картинките, поне така ги извадих от Аутодатата. Дано са твойте, та да свършиме работа
М/у другото когато му дойде времето и аз смятам да си сменям ангренажния сам. Успех.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
gavas написа:Пратих ти снимките по мейла и в същия момент ми спря интернета.
За АРЕ са картинките, поне така ги извадих от Аутодатата. Дано са твойте, та да свършиме работа.
Не се прави така колега!
Той нет-а затова ти е спрял , да ти подскаже да не правиш тази грешка!
Сминкитте се качват във форума, всички да ги видята, и да са полезни на всички!
Като си снимате п*шките и си ги пращате , има си скайп. Тук във форума се стремим не само да си помагаме един на друг, а и да остане следа, и по-късно да е полезна и на друг. Ти сега си пратил снимките помогнал си на човека , а останалите 30 маймуни дето гледат и чакат да киризят как се прави?
"Айдемолятисе" качи ги тия снимки да види и простолюдието как се сменя ремък.
freestyler911 написа:gavas написа:Пратих ти снимките ......
Не се прави така колега!
Той нет-а затова ти е спрял , да ти подскаже да не правиш тази грешка!
Сминкитте се качват във форума, всички да ги видята, и да са полезни на всички!
Като си снимате п*шките и си ги пращате , има си скайп. Тук във форума се стремим не само да си помагаме един на друг, а и да остане следа, и по-късно да е полезна и на друг. Ти сега си пратил снимките помогнал си на човека , а останалите 30 маймуни дето гледат и чакат да киризят как се прави?
"Айдемолятисе" качи ги тия снимки да види и простолюдието как се сменя ремък.
Дай ми твоя имейл да ти пратя снимките, а ти ги качи, щото аз не знам как.
Още не е ясно дали съм помогнал на човека, щото от него ни дума, ни вопъл, ни стон . . .
Последна промяна от Bobi_S13 на Нед 05 юни 2011 23:24, променено общо 2 пъти.
Причина: мисля, че сега ти порасна вече! Честито първо предупреждение! Изтрил съм това за органите ти!
Причина: мисля, че сега ти порасна вече! Честито първо предупреждение! Изтрил съм това за органите ти!
gavas написа:...
П.С. Ако искаш снимка на пишката ми, драсни ми едно ЛС
Абе колегата ти казва като хората и е напълно прав, ти какви простотии пишеш??? Бан за такива като теб! И пиши във форумите чак като се научиш кое как се прави...
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Моля не се отклонявайте от темата! Всеки който пише след този пост за нещо което не е свързано с темата : " смяна ангренаж и ролки на поло 1.4 16" ще се погрижа да си получи наказанието като колегата gavas!
Темата може да стане хубава и полезна на много хора ,а за сега се е устремила към
и коша!
Темата може да стане хубава и полезна на много хора ,а за сега се е устремила към
и коша!
Последна промяна от Bobi_S13 на Нед 05 юни 2011 22:25, променено общо 1 път.
Причина: да добававя само, че Наско ви гали с перце...следваща издънка и предупрежения!
Причина: да добававя само, че Наско ви гали с перце...следваща издънка и предупрежения!
-
sparcho
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря за снимките ще са от голяма полза относно белезите . ще падне играчка но ще стане
Пратих снимките на freestyler да ги качи, за да ги видят всички.
Що се отнася до другото, винаги съм бил ЗА правилата. Просто отговорих на неговия коментар.
Що се отнася до другото, винаги съм бил ЗА правилата. Просто отговорих на неговия коментар.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
-
sparcho
- Автомобил:
- Двигател:
Всичко по снимките е така но не можах да отвия болта на долния вал на шайбата ????????
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”