масла TEXACO
масла TEXACO
Колеги днеска смених маслото и момчето , което извърши смяната ми предложи да пробвам с ТЕХАСО 15w - 40 и та приех . Вие какви отзиви имате за това масло , ако някой има виждане по въпроса ?
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Re: масла TEXACO
За каква кола, модел, какъв двигател (бензин, дизел) ...
Въпросът звучи като - "Купих си сладолед, харесва ли ви?"

Ползвай и търсачката - за маслата има писано да четеш с години ... и все пак всичко е според зависи!
Въпросът звучи като - "Купих си сладолед, харесва ли ви?"

Ползвай и търсачката - за маслата има писано да четеш с години ... и все пак всичко е според зависи!

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Ето една която изскочи скорострелно - viewtopic.php?f=1&t=2159&start=0 и бонус още една viewtopic.php?f=1&t=38170&start=0
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
Бреееее как ги намира това момче - скорострелно!!!!!!!

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Човека пита за Тексако, нищо ценно няма в двете теми от линковете.
Тексакото е добро масло, доста хора познавам, каращи с него. Не ми харесва цената му.
Няма ментета.
Тексакото е добро масло, доста хора познавам, каращи с него. Не ми харесва цената му.
Няма ментета.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
muns61 написа:Човека пита за Тексако, нищо ценно няма в двете теми от линковете.
Няма ментета.

Оооо забравих

-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
Един от рапространителите е "верила лубрикантс" както и на "валволин","мобил","приста", обаче какво ми прави впечатление към въпросната фабрика се движат само цистени с масло приста,а дали в тубите на другите марки има "приста" или каквото пише на тубата е въпрос на друг разговор и политика на фирмата.Лично аз от момента в който установих горепосочената свързаност избягвам посочените марки.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
muns61 написа:Човека пита за Тексако, нищо ценно няма в двете теми от линковете.
Няма ментета.
Нопротив. Има доста ценно и общо в тях.
Първо, че показват кой е правилният подфорум за такава тема.
Второ статистическото представяне в диаграми и др. форми е доста показателно за предпочитанията на колегите към отпределени моторни масла.
От друга страна автора не е посочил модела на автомобила си, както и с какъв двигател е. Което от своя страна не предполага конкретен отговор.
Иначе и аз имам много добри отзиви от близък, който караше бензинов Голф2 с такова масло, но това е от преди около 13-14 г.
Лек ден на всички.