как да свържа клуч с 5 крачета
как да свържа клуч с 5 крачета
Здравеите колеги имам един въпрос имам,клуч за ел стъкла ,но нямам инсталация та ключа е с 5 крачета и не знам как да го свържа през реле или не намерих теми но там се дискотират такива клучове но с 6 крачета
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Re: как да свържа клуч с 5 крачета
mitko_90 написа:Здравейте колеги, имам един въпрос: имам ключ за ел стъкла, но нямам инсталация. Та ключа е с 5 крачета и не знам как да го свържа - през реле или не? Намерих теми, но там се дискутират такива ключове, но с 6 крачета.
Колега, като изключим блестящия правопис, на мен не ми стана ясно нито точно за какъв ключ говориш, нито за каква кола

Последна промяна от Haralampi на Нед 12 юни 2011 20:46, променено общо 1 път.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Ами качи снимки бе пич. Аз да не съм гадател да знам какъв ти е ключа?
По принцип е така имаш:
маса
плюс
плюс осветление
моторче
моторче
Това ако е силов ключ ПОРЕДНОСТТА не е тази

По принцип е така имаш:
маса
плюс
плюс осветление
моторче
моторче
Това ако е силов ключ ПОРЕДНОСТТА не е тази

Здравейте,ето това е схемата на ключа http://mitko90.snimka.bg/automobiles/go ... 9.23887757. Значи,краче 1 и 2 е ключ ,който е нормално включен.При натискане на бутона нагоре краче 1 се включва към краче 3. Краче 5 и 4 е пак ключ,нормално затворен.При натискане на бутона надолу краче 5 се включва към клема 3. За самото свързван: КРАЧЕ 1 И 5 МОТОР към КРАЧЕ 3 СЕ ДАВА НА МАСА и към 2 И 4 СЕ ДАВА ПЛУС. Относно колегата Хралампи, наистина е зле написано ,но толкова бързо го написах, че може и цели думи да няма.Все пак не мисля, че трябва толкова грубо да се сигнализира.Дано темата да помогне на някого.
- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
Да задам въпроса малко по разбираемо ако може че колегата малко объркващо го е написал. На крачета 2 и 4 се подава + от контакт, 3 се връзва на маса а крачета 1 и 5 са двата полюса на моторчето?
ПС: Понеже и аз днес си купих такива копчета та току що ходих да тествам подвързването им по горепосочения начин. всичко сработи както си трябва (само трябва да си регулирам положението на планката че ми се мъчи мотоирчето
)
ПС: Понеже и аз днес си купих такива копчета та току що ходих да тествам подвързването им по горепосочения начин. всичко сработи както си трябва (само трябва да си регулирам положението на планката че ми се мъчи мотоирчето

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”