Koksan написа:spartaka написа:Koksan написа:Целия се вади - чак до пепелника! Прунципно ... пак ще се счупи след време - много е калпава пластмасата! Аз съм планирал, да го сваля този път и да го облепя с някакво матово фолио или карбоново ... за да го държи, да не се счупи пак някъде! Сега мойто е лепено на 7-8 места!
Успех!
Явно вече си го свалял колега, ама кажи малко повече, как е захванато, от къде да почнем демонтажа, за какво да внимаваме, после лесно ли се слага, това не е малко табло! Явно само копчетата няма да можем да зелепим отвън като те слушам?
Има винтове под касетофона, зад управлението на вентилатора и парното в горния и долния край мисля че бяха, и долу под пепелника! Трябва да се внимава като се сваля, защото много лесно се чупи!
Днес огледах навсякъде таблото, незнам каке захванато ама жив винт не видях нито горе нито долу, нито в някакви ъгли, ще е голяма играчка и тук с тия копчета. Огледах единственото здраво такова, 4-тото най долу(тапата), ами май цялата работа е с едни хоризонтални пластмасови пластини, които трябва да ги има под и над всяко от копчетата, те ги разделят едно от друго и същевременно за тях се закрепват самите копчета, дам обаче ги няма, трудно ще е самото закрепване, хм....