Евросонда
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Евросонда
Горе долу колко трябва да е цената на истинско ловато на магазин
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Бих ти препоръчал това БРЦ:

Това Томасето го избягвай:

Добър вариант са италианските OMB.

Това Томасето го избягвай:

Добър вариант са италианските OMB.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Един приятел е с такова брц и бачка без ядове..преди това май беше с мимгаз и престана да му отваря клапана на втория месец.Иначе това брц май и то е около 120лв на магазин или бъркам
-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз искам БРЦ и май на този модел се спирам.
Как обаче да различа оригинала от менте БРЦ?
Как обаче да различа оригинала от менте БРЦ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
А тоя датчик на нивото на евросондата. Двата кабела дето са. Единия за маса ли е. В смисъл мога ли само с единия кабел да изкарам показания до таблото защото така го подготвих аз?
Отделно, че ще сменям ключа с Lovato с идикации, а евросондата ще е BRC. Та не знам как е там точно. Не искам разни самоуки майстори тука да ми се учат по колата. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега зарежи тоя датчик.Няма смисъл,стрелката е толкова неточна че няма на къде.Просто я хвани колата колко ти гори и според това колко си сипал си знаеш колко си минал.Аз съм с 40литра бутилка и си знам пълня 32 литра и минавам 370градско, около 490 извънградско при спокойно каране и 400 ако натискам.И това е.Гледал съм я стрелката един път по стрелка трябва да имам около 4 литра минавам 50км градско наливам до горе и са останлаи 4 след минатите 50 градско..явно лятото като е по-топло се разширява доста газта и покава грешно.Зимата като пълня докато спре клапана (32литра) стрелката не се вдига до горе.Сега лятото пак на 32 до горе стрелката се вдига на макс...много е неточно по-добре си засечи колата колко ти гори и това е.Недей разчита на показания на стрелки и лампи за газта..не важат.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз колата я знам отдавна колко харчи. Лошото е че е според натискането и не винаги помня как съм карал. А разликата обикновено е +-5 литра за моя стил на каране. Едно време и инструктура така се чудеше къде му ходи бензина и все доливахме от тубата. А двигатела на жигулата беше чисто нов. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Като ти гледам подписа караш голфче карбураторно,което като се натиска става страшно от към разход,а вървенето е посредствено.Замисли се за друго возило
Иначе и аз забравям понякога и затова правя две неща
1.винаги поне 10 литра бензин оставям,първо за палене ,второ ако нещо стане.
2.ако не помня къде и как съм карал на извънградско наближа ли 400 търся да заредя.за градско мина ли 300 пак,ако знам как съм карал грешката вианги е в полза на останалата газ в бутилката

1.винаги поне 10 литра бензин оставям,първо за палене ,второ ако нещо стане.
2.ако не помня къде и как съм карал на извънградско наближа ли 400 търся да заредя.за градско мина ли 300 пак,ако знам как съм карал грешката вианги е в полза на останалата газ в бутилката

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колата си върви екстра. Никак не е посредствено даже. Лошото е че с тия цени сега зареждам по 10-15 лева газ, а за бензин въобще не мога и да си помислям. 5 литра само годишно слагам, най-много. За безработни толкова. Пък за друга кола ...
На мазен път разхода веднага пада колкото и да натискаш. Винаги е под 10. Но повече се кара по черни балкански пътища и разхода лавира, и според натискането, и според състоянието на пътя. И не може да му хванеш дирите. С каквато и кола да си там все е тая. Особено пък както мисля за джип там няма под 15 в такива пътища.
Сега някой ако знае за кабелите да обясни как се връзват с копчето дали става с един кабел изваждане на показание. 
За 1 нивомер ме пратихте да си сменям колата.

За 1 нивомер ме пратихте да си сменям колата.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Хаха не си сменяй колата за един нивомер де,просто не търси вървеж от карбуратор 1.6
Посъветвах те аз лично да не се мъчиш с тези датчици за нивото на газта,аз като я слагах ми казаха пич ако няма за какво да дадеш 40лв дай ги.Нито са точни нито нищо.В последствие го уставнових и по показания на стрелката, и по коли на приятели,които са си сложили 

Върни се в “Автогазови уредби”