Пак за щипките на фаровете...
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Пак за щипките на фаровете...
значи огледах с огледалце вътрешността - счупени са пластмасите излизат от рефлектора и влизат в регулировачния болт, който е закрепен за самия фар. Тия пластмаси ми изглеждат като напълно заменяема част, не мога да разбера, защо повечето хора казват че въпросните щипки не се намират никъде. Сега е неделя и не мога да се раззвъня по магазините, но ако някой на второ четене се сети откъде могат да се намерят нови, печели бира 

- zgeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не си хаби импулсите
, нема сми! Разбих се да търся в Юнитрейд ми казаха, че фара се дели на крушка и всичко останало, т.е. няма резервни части за него. Ако искаш нов (при тях струва само 350 лв). Аз си намерих щипки от колега във форума от някъв стар фар, но не стана
Май бяха прекалено къси
Моя съвет е да отидеш в СБА в Люлин (зад пощата). Там хората са отворени за тоя проблем на тройките и ги "лекуват" с една рапидка по "БДС". Не е най-доброто изпълнение, което съм виждал, но става... фара си е стабилен, насочен е (те си имат машинка за тест) и най-важното - не си късаш нервичките... Ти си знаеш...
Успех!

Моя съвет е да отидеш в СБА в Люлин (зад пощата). Там хората са отворени за тоя проблем на тройките и ги "лекуват" с една рапидка по "БДС". Не е най-доброто изпълнение, което съм виждал, но става... фара си е стабилен, насочен е (те си имат машинка за тест) и най-важното - не си късаш нервичките... Ти си знаеш...
Успех!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”