За удоволствието което създава VW!!!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Boosterz
Автомобил:
Двигател:

Re: За удоволствието което създава VW!!!

Мнениеот Boosterz » Сря 01 юни 2011 15:08

От днес и аз съм собственик на VW голф. Страхотен е, до сега карах фиат пунто и просто все едно скочих от ХХ в ХХI век. Голфа е 2000год. и общо взето наистина е така. Разликата между фиат и ФВ е огромна.Това са първите ми впечатления за 30км с нея :beer

No_More
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот No_More » Чет 02 юни 2011 16:39

Еми колега аз карах фиат крома 87' ,но се оказа много по здрава и хубава от сегашния ми пасат Б4,който само е набеден за "здрава" кола,а всъшност искам да го хвърля в някои язовир.

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Чет 02 юни 2011 17:03

No_More написа:Еми колега аз карах фиат крома 87' ,но се оказа много по здрава и хубава от сегашния ми пасат Б4,който само е набеден за "здрава" кола,а всъшност искам да го хвърля в някои язовир.

На такъв екземпляр си попаднал колега за съжаление... Не, че Б3 и Б4 са гениални - със сигурност не са, имат си своите "детски болежки" но чак пък да го ситуираш по средата на воден басейн и то в сравнение с Фиат... :horror:

No_More
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот No_More » Чет 02 юни 2011 17:22

Не колега,не искам да го хвърлям,защото фиата беше по здрав(факт) ,а защото пасата много се разваля.Иначе верно,че не познавам случай като моя,сигурно съм баси каръка mhihi .Само не знам как ще го продам като нищо не му работи :((Иначе на външен вид е много запазен).

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Чет 02 юни 2011 20:43

Чак сега виждам темата :bowdown
Да споделя първо, че имам голф 3 1.8Mi 95г и голф 4 TDI 2000г. , карал съм всякакви коли, наистина всякакви от ... до, е такова нещо като VW дори малка прилика не намерих в сравнение с другите, все едно кола направена за нашите пътища, комфорт който ме задоволява и наистина голяма сигурност !
Сега карам само 4-ката и от време на време се возя на 3-ката (кара я брат ми), винаги съм си спокоен, понеже си знам колите.

Един голям :bowdown за VAG group създадена да ни радва :bowdown

Потребителски аватар
bndi
Автомобил: wv golf 2
Двигател: rf 1986

Мнениеот bndi » Сря 08 юни 2011 22:17

преди доста години,имах мъртво роден FORD зимата под -15 никакво палене а наи-вярната мк2 и при -25 палиш и заминаваш кадетоси искаш ВЕЛИКИ АВТОМОБИЛИ

Потребителски аватар
slavi13
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slavi13 » Сря 08 юни 2011 23:25

карах 1.9 тд GL троика 1992 от първите, 10 години, подарих е на сина, два пъти обиколих европа, капака невдигнах. всичко по двигателя е оригинално (без подгревателни свещи) на 230 хиляди е вече, и чак сега се смениха някои работи по предницата. а няма да ви казвам как върви, Когато е копувах, човека се разплака, карал си е от нова, но вече бил стар да шофира. A удоволствието си е голямо, за мен тя няма цена. скооро пак ще и се кача. :drunk на всички който си пазят старото немско желязо :да:

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Сря 15 юни 2011 20:08

На 100% съм сигурен, че следващата ми кола ще е немска, а на 99% съм убеден, че ще е Пасат. Единият процент го оставям като застраховка, понеже може да спечеля от тотото,тогава взимам баварец, а аз играя 1-2 пъти в годината. Карал съм и Джета, сега Пасат, еми кефят си ме VW, здрави, икономични(говоря за Пасата), евтини части и особено Пасата съм го товарил като лекотоварен автомобил. Абе слабост са ми, а и на 43г едва ли ще се влюбя в друга марка.

п.п. и всяка жаба да си знае гьола!

Потребителски аватар
Buxpo
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABF

Мнениеот Buxpo » Съб 18 юни 2011 5:28

Само един истински фен на VW може да разбере тръпката , удоволствието и радоста от това да караш такава машина , да я обичаш да и се радваш да се грижиш за нея ... просто няма друг такъв кеф , всеки си има право на мнение моето е такова
поздрави на всички истински фенове на VW
love.vw

Потребителски аватар
basketwarrior
Автомобил: Passat B5 variant
Двигател: 1.8T APU

Мнениеот basketwarrior » Чет 14 юли 2011 18:32

Имам Пасат B3 90г. 1.8 AF ... колата винаги като дойде лятото ме изнервя с липсата на климатик (много ме мъчи, тъй като съм студенолюбив)...но една зима ми се случи бяхме групичка на Боровец...беше много студено сутринта, но подредихме ските в багажника на незаменимото комби ,докато до нас един господин се мъчеше с почти новата си количка.Ние седнахме в Пасатора двигателя си запали ,а борд компютъра показа -20 градуса.Човека ни изгледа тъжно...но му бяхме предложили да го подърпаме малко токувиж запалило.Да ама се оказа че е автоматик (както много колеги предполагам знаят, не е особено хубаво дърпаш автоматици заради начина на смазване)...Просто удоволствието от автомобила без ESP,автоматик,тракшън-контрол и всичките там екстри не може да се замени...друго си е да побутваш лостчето (което в прочем няма никакъв луфт) :lol:

Потребителски аватар
GTI 16V ABF
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 2.8 VR6 - AAA

Мнениеот GTI 16V ABF » Чет 14 юли 2011 19:58

Когато карам VW всяка секунда за мен е облята от радост и щастие това го има при всички феное на тази марка и да найстина да караш VW от 80s,90s е още по-голямо удоволствие :bowdown ,пожелавам на всички VW фенове да продалжават да се радват на колите си и да им навъртът още по веднъш двапати на това дето им сега показва километража 8)

Потребителски аватар
WOB
Автомобил: Vw Golf mk2 GTD
Двигател: JR 1984

Мнениеот WOB » Пон 18 юли 2011 19:05

GTI 16V ABF написа:Когато карам VW всяка секунда за мен е облята от радост и щастие това го има при всички феное на тази марка и да найстина да караш VW от 80s,90s е още по-голямо удоволствие :bowdown ,пожелавам на всички VW фенове да продалжават да се радват на колите си и да им навъртът още по веднъш двапати на това дето им сега показва километража 8)

Хубаво пожелание :) да се надяваме че ще се осъществи :mrgreen:

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Пон 18 юли 2011 19:29

Само се чудя дали по-другите форуми има такива теми? :) И си мисля че ако ни видят колегите дали няма да ни се смеят :)

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Вто 19 юли 2011 0:40

Sashko_Trg написа:Само се чудя дали по-другите форуми има такива теми? :) И си мисля че ако ни видят колегите дали няма да ни се смеят :)

Ако се боиш от хорското мнение, не пиши в темата.

Потребителски аватар
elena ilieva
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот elena ilieva » Вто 19 юли 2011 8:28

Мазохисти :Mr Green Fun

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”