landwarrior написа:''Със или без емблема'' това е въпроса и последното нещо което е останало да се свърши по тоя скрапер,щото нали всичко останало е ЧУК
coveran написа:
ето какъв е цвета
Цветът на Lexus 078
той е на Aurora White Pearl е много бяла с нотка на светло синьо. Помислете за един бял леден глетчер. Това е почти на този оттенък. StarFire Pearl е много бяла перла
п.с. може да ми отнме и 5 години но поне тати няма да ми набие 2 шамара
и да ми вземе колата защото съм карал бързо
нали ?????
coveran написа:п.с. може да ми отнме и 5 години но поне тати няма да ми набие 2 шамара
и да ми вземе колата защото съм карал бързо
нали ?????
M.Mitov написа:Колега разбрах много добре,но е малко тегаво да се присмиваме на хората,които не са много добре финансово и се лишават от доста неща да си подържат колата в движение.Това имах впредвид
golfmk1 написа:lub0o написа:M.Mitov написа:Колега разбрах много добре,но е малко тегаво да се присмиваме на хората,които не са много добре финансово и се лишават от доста неща да си подържат колата в движение.Това имах впредвид
това е така прав си,но защо да набива пари,виждаш че работата върви зле
по-добре да спре,и да не набива пари в глупости тва се опитваме даму кажем
прави лишения и набива пари в тази кола и да му се смеят после хората
Дай да видим ти какво караш
Velko написа:luboo парите са си негови той си решава дали да ги даде за к*рви и пиене или да си стегне колата.Аз мога да го посъветвам да хвърли един поглед към останалите проекти за Венто във форума и сам да прецени дали е на прав път
lub0o написа:M.Mitov написа:Колега разбрах много добре,но е малко тегаво да се присмиваме на хората,които не са много добре финансово и се лишават от доста неща да си подържат колата в движение.Това имах впредвид
това е така прав си,но защо да набива пари,виждаш че работата върви зле
по-добре да спре,и да не набива пари в глупости тва се опитваме даму кажем
прави лишения и набива пари в тази кола и да му се смеят после хората
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта