Отговорил съм ти в тази тема. Вече станахме трима с този сходен проблем. С интерес очаквам какво ще излезе при вас. Качвал ли си колата на стенд - всичко по предницата нормално ли си е, в смисъл наклон на предно ляво колело, спрямо дясно и т.н.т?
viewtopic.php?f=5&t=161823
Голф 4: тропане в предницата при десен завой с газ
- kyossev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4: тропане в предницата при десен завой с газ
Станахме Четирима май...или доста повече
отговорих в другата тема! 
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:Отговорил съм ти в тази тема. Вече станахме трима с този сходен проблем. С интерес очаквам какво ще излезе при вас. Качвал ли си колата на стенд - всичко по предницата нормално ли си е, в смисъл наклон на предно ляво колело, спрямо дясно и т.н.т?
viewtopic.php?f=5&t=161823
Да, всичко по предницата е сменено, с изключение на каретата, всичко е регулирано и е в норма, но така като гледам, ако съдя по това което се пише, май аз съм най-зле от всички, това тропане или хруптене при мене се усеща при всеки десен завой, без значение от ъгъла му и при скорост от 35-40км/ч. нагоре и само когато подавам газ, ако утре ми остане време ще ходя в сервиза за консултация.
Последна промяна от tih на Вто 26 ное 2019 23:23, променено общо 1 път.
Засили се освободи от скорост и пробвай, после сподели какво е станало.
Хубаво външно каре на Спидън ми струва 250лв зшимата. Оригинабния тампон под въздушния струва ми струва пък 220лв.
Проблема не е в каретата, говоря за външните. Просто няма какво да им стане. Когато се разбият почват да чаткат при натоварване, но в никакъв случай не предават вибрации.
Ето я темата ми от зимата. Вибрация при остър десен завой, на Golf 4 1.9 TDI - РЕШЕНО!
Хубаво външно каре на Спидън ми струва 250лв зшимата. Оригинабния тампон под въздушния струва ми струва пък 220лв.
Проблема не е в каретата, говоря за външните. Просто няма какво да им стане. Когато се разбият почват да чаткат при натоварване, но в никакъв случай не предават вибрации.
Ето я темата ми от зимата. Вибрация при остър десен завой, на Golf 4 1.9 TDI - РЕШЕНО!
- shirindeniz
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги и аз имам същия проблем, само че при ляв завой.Когато завивам наляво се чува едно тракане и при подаване на газ се чува още по-ясно.Ходих на сервиз, смениха ми дясно каре, но проблема си остана,.Какво може да е?
Ходих при майстора, а той вика"не мога да разбера сега, карай докато се разбие още", но аз не съм спокоен така -искам всичко да е на 6,
Ходих при майстора, а той вика"не мога да разбера сега, карай докато се разбие още", но аз не съм спокоен така -искам всичко да е на 6,

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”