-BuGmaN написа:но ми е прекалено чалга.
 надали мога да намеря по-точно определение
-BuGmaN написа:но ми е прекалено чалга.
kokobaroko1 написа:-BuGmaN написа:но ми е прекалено чалга.надали мога да намеря по-точно определение

kokobaroko1 написа:Абе гледам и се чудя - аз ли съм луд или какво, обаче от тая кола ми се повдига. Хипер кичозно и претруфено с прекалено много "пискюлчета", ламаринки, кожички, музички, рисунчици и т.н. Но това е само мое мнение. Според мен, чарът на този автомобил (костенурката) се крие в простота, гениалност и надежност на конструкцията. Колкото по-изчистен толкова по-добре-BuGmaN написа:но ми е прекалено чалга.надали мога да намеря по-точно определение
 (или на оперната музика ).
  (или на оперната музика ).    и ви поздравявам с Тъндарстрак
  и ви поздравявам с Тъндарстрак   (за най-младите колеги да уточним, че става въпрос за парче на ДС (т.е. ACDC), а не на Преслава).
  (за най-младите колеги да уточним, че става въпрос за парче на ДС (т.е. ACDC), а не на Преслава). естествено всеки има право на мнение но не мога да разбера защо винАги се намира някои които да изрази мнение като например-това е не оригинална кола или джантите не ми харесват или нещо от рода.Хора все пак правенето,реставрирането или тунинговането,или като искате му викаите това е вид изкуство кото явно много хора не могат да го разбера и проумеят...За да направиш една такава кола първо трябва да ти е било детска мечта и второ трябва мнннооогоо нощи да си я сънувал как би излеждала...и след това този сън да стане реалност..много се отплеснах за което моля да ме извините
 естествено всеки има право на мнение но не мога да разбера защо винАги се намира някои които да изрази мнение като например-това е не оригинална кола или джантите не ми харесват или нещо от рода.Хора все пак правенето,реставрирането или тунинговането,или като искате му викаите това е вид изкуство кото явно много хора не могат да го разбера и проумеят...За да направиш една такава кола първо трябва да ти е било детска мечта и второ трябва мнннооогоо нощи да си я сънувал как би излеждала...и след това този сън да стане реалност..много се отплеснах за което моля да ме извините поздрави от ВАРНА
поздрави от ВАРНА  

Върни се в “Air Cooled & Boxer”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 66 госта