150 кс написа:не му пищи зумер защото няма такъв а му свети само лампата аз не искам да го вкарам в някой филм а просто да си провери 4овека водните съединения защо да не е от тях
и как установи че няма зумер

150 кс написа:не му пищи зумер защото няма такъв а му свети само лампата аз не искам да го вкарам в някой филм а просто да си провери 4овека водните съединения защо да не е от тях
150 кс написа:ами доколкото сам запознат б3 няма зумери освен ако не е някой извънземен б3
sloopy написа:при смяната на маслото ми се обадиха и ми казаха че не е масло а вода (мн рядко). сега карам с 15W40 и като съвет вземайте само бутилирано масло,а не наливно за по малко пари
PostMortem написа:... тогава мигането при 1000 какво значи?
За системата трябва да се знае че:
- не действа при тихи обороти;
- задействането и се индицира ВИНАГИ с едновременното светене на лампата за маслото и свирене на сигналния зумер.
PostMortem написа:Колега чел съм го това, а там пише:За системата трябва да се знае че:
- не действа при тихи обороти;
- задействането и се индицира ВИНАГИ с едновременното светене на лампата за маслото и свирене на сигналния зумер.
Тоест въпроса е какво означава само мигането на лампата? Високо налягане, ниско налягане, липса на налягане някъде? Чудя се дали е възможно ако ми е замръзнал маркуча или филтъра за т.нар. картерни газове да прави тия мизерии
PostMortem написа:Колега чел съм го това, а там пише:
Тоест въпроса е какво означава само мигането на лампата? Високо налягане, ниско налягане, липса на налягане някъде? Чудя се дали е възможно ако ми е замръзнал маркуча или филтъра за т.нар. картерни газове да прави тия мизерии
-При пускане на двигателя и достигане на налягане от 0.3 bar, датчикът на главата разделя контактите си и гаси лампата за маслото.
150 кс написа:ами доколкото сам запознат б3 няма зумери освен ако не е някой извънземен б3 аз давам мнение бе 4овек не искам да се карам с никой колегата е отправил въпроса към вси4ки не то4но към теб аз казвам как се реши моя проблем сори
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта