Здравейте колеги Наскоро си купих голфчето и ми изникна проблем. Така колата е с газова уредба Слагана в Италия lana Значи проблема е следния на бензин колата работи но не може да се изфорсира като 4е ли се дави.На газ си върви нормално с изключение на това че ми дава градски разход 13/100 незнам това дали е нормалният И мисля че имам и друг проблем -като сменям скоростите оборотите падат до 300 400 и после се вдигат на 900 АКО някои колега може да помогне със съвет ще сам ви много благодарен SKYPE rummen2
регулирай си газовото .. или от дебелия въздухопровод някъде смучи въздух, ако не има много теми по този въпрос, ако само на газ го прави значи газовата ти не е регулирана има едно бол4е на изпарителя завъртай го докато се оправят оборотите и спрат да играят.
А аз ти препоръчвам да си почистиш първо дросела.И адаптация след това.Може и за нов дросел да става на въпрос с това глъхнене на безин може тпс да е заминал.
значи колеги закарах колата на газ анализатор маистора по4исти дроселовата клапа направи една регулировка и ми взе 40 лв Резултат- колата заработи добре на газ (СПРЯХА ДА ИГРАЯТ ОБОРОТИТЕ) ДОБРЕ СЕ ДАРЖИ КАТО ВЬРВЕЖ ОСТАНА СИ САМО ПРОБЛЕМА СЬС РАЗХОДА 14/100 САМО ДА ДОБАВЯ 4Е НЕ СЕ ДАЛЖИ НА ЗАДКОРМИЛНОТО УСТРОИСТВО