Какъв ВАН да избера?
Re: Какъв ВАН да избера?
Аз имам Ванео 2004г 1.7цди,ако все още те интересува ще ти напиша мнението си,относно Кадито-това си е чист проблем година и половина карах метаново 2008год и нищо добро немога да кажа,а за останалите модели които си изброил нямам мнение 

- donMaranzano
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AQY
От няколко дена карам Фиат Добло превъзходен е. Това трябва да си купи колегата. В съотношение цена-качество няма кой да го бие и затова е й Европейски ван на годината.
katcko написа:Аз имам Ванео 2004г 1.7цди,ако все още те интересува ще ти напиша мнението си,относно Кадито-това си е чист проблем година и половина карах метаново 2008год и нищо добро немога да кажа,а за останалите модели които си изброил нямам мнение
Кажи моля те за Ванеото че мен горещо ме интересува.До сега съм чувал доста противоречиви мнения за него.А за частите казват че са космически цените им.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
В класацията за надеждност на Авто Билд ,Мазда 5 и 6 /в дизеловите версии/ доскоро бяха на върха на класацията като най-надеждни автомобили,мисля че това говори достатъчно !
- Georgi_Yulev
- Автомобил:
- Двигател:
Още един глас за Мазда 5!
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Stivi написа:В класацията за надеждност на Авто Билд ,Мазда 5 и 6 /в дизеловите версии/ доскоро бяха на върха на класацията като най-надеждни автомобили,мисля че това говори достатъчно !
За МАздата е ясно...

След нея за мен е Опел Зафира и Фиат Добло/Форд S маск...

- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Dead man написа:За МАздата е ясно...![]()
![]()
![]()
Тез не мислят така http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php? ... be68694ae8
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
mely написа:Dead man написа:За МАздата е ясно...![]()
![]()
![]()
Тез не мислят така http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php? ... be68694ae8
Е някой се оплакал че на служебната кола за 110 000км се разтропала предницата и малко задницата и амортисьорите били за смяна.....а и стъклото не било бронирано понеже го спукало камъче.....както каза друг от форума им то си е направо късмет че само това е за правене на служебна кола карана в БГ

jojkata написа:katcko написа:Аз имам Ванео 2004г 1.7цди,ако все още те интересува ще ти напиша мнението си,относно Кадито-това си е чист проблем година и половина карах метаново 2008год и нищо добро немога да кажа,а за останалите модели които си изброил нямам мнение
Кажи моля те за Ванеото че мен горещо ме интересува.До сега съм чувал доста противоречиви мнения за него.А за частите казват че са космически цените им.
На някои може да му се струват космически ако ги сравнява с тези на Голф 2 примерно:)но с Кадито,Версото или Зафирата са в един клас.Давам пример-преден амортисьор Билдщайн-165лв,биалетка-38лв,филтрите са около 100лв четирите,маншон на каре външен 40лв.... иииии за тва се сещам в момента.Незнам дали е плюс за теб или минус,но повечето части са само оригинални.
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
katcko написа:jojkata написа:katcko написа:Аз имам Ванео 2004г 1.7цди,ако все още те интересува ще ти напиша мнението си,относно Кадито-това си е чист проблем година и половина карах метаново 2008год и нищо добро немога да кажа,а за останалите модели които си изброил нямам мнение
На някои може да му се струват космически ако ги сравнява с тези на Голф 2 примерно:)но с Кадито,Версото или Зафирата са в един клас.Давам пример-преден амортисьор Билдщайн-165лв,биалетка-38лв,филтрите са около 100лв четирите,маншон на каре външен 40лв.... иииии за тва се сещам в момента.Незнам дали е плюс за теб или минус,но повечето части са само оригинални.
ако искаш да ти ги напиша ЦЕНИТЕ оригинални от мерцедес и ще се уплашиш..................
от изброените модели маздата е най добре и след нея форда като оферти
Мерцедеса го имаме от 2006г,мислиш,че не ги знам ли:)Иначе Форда си е оферта,амам да го кара някой друг
-
- Автомобил:
- Двигател:
Този мотор 1.7ЦДИ му е трудно на пластмасовото купе на А класа па за Ванеото хич не искам и да си помислям как го тегли
KirilGeorgiev написа:Този мотор 1.7ЦДИ му е трудно на пластмасовото купе на А класа па за Ванеото хич не искам и да си помислям как го тегли
Или си карал нещо което е имало проблем или никога не си се качвал на Ванео или А клас с този мотор
-
- Автомобил:
- Двигател:
Добре де 90кс беше не 95 и беше страшно спъната да не говориме че книга мога да напиша колко е здрава при положение че съм си я купил от собственик в Германия на 136 000км Цените на частите изобщо няма да ги коментирам като например дебитомер за 745лв
- Dead man
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
например дебитомер за 745лв
А на аналогичните модели колко пари струват дебитомерите ?
И всеки ден ли се сменя ??

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”